Azi: € 19,3020 lei 0,0594 $ 17,7123 lei 0,0357

Ai o întrebare?

Buna ziua!
Vreau sa va întreb, dacă cardul meu a fost reținut de bancomat pot sa scot bani din cont din banca respectiva, de la ghișeu? Multumesc.

Maria

Da, puteți. Aveți nevoie de buletinul de identitate.

Imi expira valabilitatea cardului,ce pot sa fac?pot sal prelungesc?

Igor

Contactați banca care a emis cardul Dvs. Cel mai probabil (dacă se apropie termenul) banca a emis deja un alt card pe numele Dvs.

Buna ziua! Unde as putea extrage bani cu card din strainatate,euro,, adica daca exista asa ceva in Chisinau. Eu am visa card de la Banca postale din franta si daca pot sa extrag bani de pe card si unde?

lupan vladimir

Buna ziua
Detin un card postepay posteitaliane in euro.
Ce procente se extrage din suma daca scot lei sau euro.
In caz ca fac achitarea online in Moldova ce comision se retine.
Va multumsc de sait-ul creat

parascovia

Conform site-ului postepay.it, veți achita un comision de 5 euro la fiecare retragere de numerar la bancomatele din afara zonei euro. Achitările la comercianți sunt gratuite, fără comision.


Buna ziua. In caz ca eu doresc sa extrag bani de pe un card MasterCard Standard ,Mobiasbanca de la un ATM al băncii BRD imi va fi luat si un comision?

Ivan

Bună ziua, Ivan. Da, va fi aplicat comisionul pentru retragere de numerar peste hotare. Conform tarifelor curente ale băncii acesta constituie 1,5%, minimum 3 EUR.

La care banca as putea schimba dolari canadieni?

Viorica

Nici una din cele 11 bănci licențiate din Republica Moldova nu oferă această posibilitate. Valutele ce pot fi schimbate în numerar la ghișeele băncilor sunt: euro (EUR), dolari SUA (USD), lei românești (RON), rubla rusească (RUB), hrivna ucraineană (UAH), lira sterlină (GBP) și francul elvețian (CHF). Informații detaliate - în pagina Curs Valutar.

Buna ziua! As vrea sa aflu raspuns la urmatoarea intrebare: detin un card bancar in euro de la Raiffeisen Bank, daca doresc sa extrag bani de la un bancomat din Moldova, ce comision se extrage si la ce banca e mai mic comisionul? Multumesc anticipat.

Pricop Ecaterina

Consultați tarifele băncii care a emis cardul, în cazul Dvs. - Raiffeisen Bank. Dacă e un card standard MasterCard în euro, comisionul este de 1% + 2,5 euro la fiecare retragere de numerar la ATM-urile din străinătate. Sursa info - raiffeisen.ro.

E posibil de pe un card de transferat banii pe alt card la alta banca de pe calculator?

Albert

Este posibil - www.transfer.md.

Buna ziua ! Una dintr-e intrebarile la care as dori sa aflu raspunsul,este ,ce acte trebuie depuse la banca , pentru a crea o cartela bancara?,o simpla cartela in care poti pastra pina la 10000 lei, citi bani trebuie sa achiti pentru crearea acestei cartele?
si care sunt plusurile si minusurile? astept cu nerabdare raspuns la aceste intrebari ,pe e-mail,multumesc anticipat !!!

Vlad

Informații despre cardurile emise de băncile din Moldova le puteți vedea în pagina Carduri, unde sunt afișate comisioanele și taxele percepute. Aveți nevoie doar de buletinul de identitate.

Buna ziua! Unde as putea extrage bani cu card din strainatate,euro,, adica daca exista asa ceva in Chisinau. Eu am visa card de la o Banca dim cipru si daca pot sa extrag bani de pe card si unde?

Carolina

Bună ziua Carolina,


Puteți extrage euro de la bancomatele Moldindconbank sau Moldova Agroindbank. Consultați site-urile băncilor pentru a găsi cel mai apropiat ATM: micb.md/bancomate/ și maib.md/ro/retea-unitati/.