Azi: € 18,9424 lei 0,0737 $ 17,6973 lei 0,0284

Sucursala maib „Ungheni” – acum cu plus de comoditate și un design inovator

Sucursala maib „Ungheni” – acum cu plus de comoditate și un design inovator Sursa foto: maib.md

Atmosferă plăcută, zone de deservire cu design inovator, rapiditate în deservire și specialiști dedicați, de asta au parte clienții Sucursalei maib „Ungheni” care este aliniată noii identități de brand.

Primul lucru pe care clienţii maib îl vor observa este stilistica exterioară și interioară, care a devenit mai prietenoasă, primitoare, transparentă, comodă și adaptată necesităților și așteptărilor moderne de banking.

Aliona Stratan, Prim-vicepreședinta maib:

„Sucursalele maib sunt punctul nostru de comunicare și relaționare cu clienții noștri, de aceea ne dorim ca aceste interacțiuni să fie transparente, demne de încredere și eficiente. Muncim zi de zi și ne adaptăm continuu activitatea, produsele chiar și modul de gândire ca să le oferim clienților experiența unui banking de calitate, într-un mod simplu și ușor”.

Sucursala oferă tot spectrul de servicii și produse bancare, consultanță pentru planurile personale și de afaceri, fiind la dispoziția atât a persoanelor fizice, cât și a antreprenorilor din raion și regiune.

Valeriu Moraru, Director al Sucursalei maib „Ungheni”:

„Odată cu alinierea la noua identitate de brand, Sucursala „Ungheni” a devenit mai modernă, colorată și cu o atmosferă plăcută atât pentru clienți, cât și pentru angajați. Această schimbare ne oferă încă un motiv să rămânem cei mai buni și să oferim în continuare clienților noștri produse și servicii de cea mai înaltă calitate”.

 

Pe lângă modul de operare simplificat, Sucursala maib „Ungheni” pune la dispoziția clienților din regiune câteva zone dedicate:

Zona de autoservire - dedicată operațiunilor bancare rapide cum ar fi: achitarea facturilor, achitarea creditului, verificarea contului, depunerea numerarului în cont etc.

Zona tranzacțională - permite facilitarea mai multor operațiuni la un singur ghișeu, cu o deservire mai rapidă, economisind timp - prețios pentru toată lumea.

Zona consultativă facilitează comunicarea directă, fiind una semi-privată, relaxantă și potrivită pentru luarea deciziilor importante, precum cele legate de creditele ipotecare, de afaceri sau altele asemănătoare.

Zona premium „alto” care oferă servicii exclusiviste, experienţe unice în condiţii de maxim confort şi privilegii speciale pentru clienții premium banking.

Sucursala maib „Ungheni” este amplasată pe str. Mihai Eminescu, nr. 37, mun. Ungheni și activează de luni până vineri, între ora 08:30 și 16:30, fără pauză.

Despre maib

Maib este cea mai mare bancă din Moldova, rețeaua de distribuție având o prezență atât fizică, cât și digitală. Are 54 de sucursale și 55 de agenții, 338 de bancomate și aproape 12 774 de POS-terminale, distribuite uniform pe întreg teritoriul țării. Banca deservește circa 30% din populaţia ţării şi este unul dintre cei mai mari angajatori din republică.

Sursa: maib.md

Noutăți similare