Azi: € 18,9424 lei 0,0737 $ 17,6973 lei 0,0284

Sucursala maib Taraclia - într-o locație nouă și modernă, chiar în inima orașului

Sucursala maib Taraclia - într-o locație nouă și modernă, chiar în inima orașului Sursa foto: maib.md

Clienții maib din orașul Taraclia și din regiune au la dispoziție servicii bancare avansate, acum într-o nouă locație, situată chiar în inima orașului. Această relocare a sucursalei reprezintă un pas important în îndeplinirea angajamentului băncii de a oferi clienților săi servicii bancare de înaltă calitate într-un mediu modern și accesibil. 

Noua locație a Sucursalei maib Taraclia a fost selectată cu grijă, luând în considerare nevoile și preferințele clienților. Aceasta este aliniată angajamentului băncii de a crea un mediu confortabil și prietenos, care să faciliteze interacțiunea și să răspundă nevoilor financiare diverse ale comunității.

Tatiana Todorova, Directoare-interimară a Sucursalei maib Taraclia:

„Odată cu relocarea într-un spațiu nou, fiind aliniați noii identități de brand a maib, ne-am apropiat și mai mult de clienții noștri, reprezentând o confirmare a angajamentului nostru de a fi mereu alături de comunitate. Sucursala maib Taraclia a devenit mai modernă, mai comodă, mai colorată și mai orientată spre client. Aflându-ne chiar în centrul orașului, acest lucru ne permite să deservim eficient un număr mare de clienți, fiind dedicați creării unei experiențe la superlativ.Indiferent dacă ai nevoie de servicii bancare pentru tine sau pentru afacerea ta, Sucursala maib Taraclia pune la dispoziția clienților din regiune câteva zone dediZona de autoservire - dedicată operațiunilor bancare rapide cum ar fi: achitarea facturilor, achitarea creditului, verificarea contului, depunerea numerarului în cont etc.

 

Zona tranzacțională - permite facilitarea mai multor operațiuni la un singur ghișeu, cu o deservire mai rapidă, economisind timp - prețios pentru toată lumea.

Zona consultativă - facilitează comunicarea directă, fiind una semi-privată, relaxantă și potrivită pentru luarea deciziilor importante, precum cele legate de creditele ipotecare, de afaceri sau altele asemănătoare.

Sucursala maib Taraclia este amplasată pe str. Lenin, 143/5, 4, or. Taraclia și activează de luni până vineri, între ora 08:30 și 16:30, fără pauză.

Despre maib

Maib este liderul sectorului bancar din Republica Moldova, cu o rețea de distribuție fizică și digitală. Are 54 de sucursale și 55 de agenții, 338 de bancomate și aproape 12 774 de POS-terminale, distribuite uniform pe întreg teritoriul țării. Banca deservește circa 30% din populaţia ţării, scopul brandului fiind de a crea soluţii financiare simple și inteligente, potrivite stilului de viaţă, care inspiră oamenii să fie mai fericiţi și afacerile - mai prospere.

Sursa: maib.md

Noutăți similare