Azi: € 19,1544 lei 0,0113 $ 17,8513 lei 0,0205

Noul gama premium digital – cardul perfect, cu cashback generos și servicii premium

Noul gama premium digital – cardul perfect, cu cashback generos și servicii premium Sursa foto: maib.md

Maib prezină cardul perfect cu cashback, servicii premium și asigurare în întreaga lume: gama premium digital. Îl primești direct în telefonul tău, prin aplicația maibank. Este o versiune digitală a cardului, fără suport fizic, emis în câteva minute prin aplicația maibank, fără a fi necesară vizita la bancă. Trebuie doar să-l adaugi în portofelele electronice Apple Wallet, Google Wallet sau Garmin Pay.

Cu noul gama premium digital, te bucuri de cashback pentru plăți atât în țară, cât și în străinătate. Cardul oferă acces gratuit și nelimitat în sălile LoungeKey in aeroporturile internaționale, precum și asigurări pentru călătorie. Prin combinarea avantajelor unui card de debit și ale unuia de credit, gama premium digital îți oferă acces la o rezervă de bani pe care o poți utiliza după bunul tău plac, fără dobândă, pentru o perioadă de până la 60 de zile. Poți alege să-l folosești în lei, euro sau dolari. 

De ce să alegi cardul gama premium digital?

  • Cashback până la 15% de la partenerii maib gama, cashback garantat de 0.5% de la maib și cashback în străinătate de la partenerii Mastercard;
  • Deservire gratuită pentru plățile lunare de peste 7 000 de lei;
  • Servicii de asigurare și asistență în călătorii de până la 25 mii euro;
  • Acces gratuit și nelimitat în sălile LoungeKey în aeroporturile internaționale.
  • Contribuție la protejarea mediului înconjurător prin utilizarea unui card digital eco-friendly.

Cardul gama premium digital de la maib îți oferă libertatea de a-ți gestiona banii comod și eficient, asigurându-ți servicii premium și beneficii exclusive. Vrem să fim mereu în pas cu inovațiile și să-ți oferim un banking online adevărat.

Cum să deschizi cardul gama premium digital?

Accesează app maibank și alege oricare dintre cele trei monede disponibile: MDL, EUR, USD. 

Maib - simplu și ușor!

Sursa: maib.md

Noutăți similare