Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271
Mâine: € 19,1544 lei 0,0113 $ 17,8513 lei 0,0205

Maib oferă clienților business un nou nivel de banking prin utilizarea semnăturii electronice

Maib oferă clienților business un nou nivel de banking prin utilizarea semnăturii electronice Sursa foto: maib.md

Noutățile bune de la maib continuă.

După ce a fost lansată opțiunea rambursării anticipate a creditului, direct pe site-ul maib.md, utilizând semnătura electronică, maib anunță despre posibilitatea utilizării semnăturii electronice la semnarea contractului de credit și nu doar.

Pe lângă contractul de credit, puteți acum semna electronic și documentele aferente acestuia: acte confirmative, contracte de fidejusiune și alte acte care ar putea fi solicitate de bancă, cât și contractul privind eliberarea garanțiilor bancare și actele aferente acestuia.

Noul serviciu de la maib vă permite să economisiți timp și efort pentru alte planuri de business și dacă sunteți client maib, deja nu mai este nevoie să veniți la bancă pentru a obține un credit pentru afacerea dvs.

Cum puteți obține un credit exclusiv online:

  1. Completează cererea de credit online, pe site-ul maib.md;
  2. Coordonează toate detaliile de la distanță cu maib. Primești oferta preliminară pe email;
  3. Semnează toate actele necesare cu semnătura electronică și obții creditul.

Noua funcționalitate este disponibilă nu doar pentru cererile online, dar și pentru cele semnate olografic (semnătură scrisă de mână).

Încă nu utilizați semnătura electronică? O puteți obține simplu și ușor de la Serviciul Tehnologia Informației și Securitate Cibernetică (STISC), accesând unul dintre linkurile de mai jos:

Maib – simplu și ușor!

Sursa: maib.md

Noutăți similare