Azi: € 19,0161 lei 0,0798 $ 17,7257 lei 0,0910
Lu: € 18,9424 lei 0,0737 $ 17,6973 lei 0,0284

Descoperă destinații noi cu maib și Visa

Descoperă destinații noi cu maib și Visa Sursa foto: maib.md

Excursii prin moschei, festivaluri de bere, plimbări cu gondola? În promoția „Descoperă destinații noi cu maib și Visa” le găsești pe toate. Clienții maib pot câștiga un city break pentru 2 persoane în Viena, Paris, Milano, Praga, Barcelona sau Istanbul.

În perioada 05 iunie - 30 noiembrie a.c, clienții sunt îndemnați să achite lunar cu orice card Visa emis de maib minim 3 tranzacții în valoare de peste 300 de lei fiecare și pot câștiga o excursie de neuitat, valize de călătorie, rucsacuri și alte premii utile. Mai multe achitări cu cardul Visa, mai multe șanse de a câștiga o călătorie pentru două persoane într-un oraș fantastic pentru 4 zile!

Clienții care încă nu au un card Visa de la maib, pot solicita unul simplu și ușor prin aplicația mobilă maibank, cu livrare la domiciliu sau la orice sucursală a băncii.

E bine de știut: promoția se va desfășura în 6 etape în care vor fi organizate 6 extrageri. În cadrul promoției sunt eligibile atât achitările efectuate în țară, cât și de peste hotare, inclusiv plățile online și pentru serviciile comunale. Faceți cunoștință cu întregul regulament aici.

Cu cardul Visa de la maib e simplu și ușor să descoperi destinații noi!

Mai multe detalii aici.

Sursa: maib.md

Noutăți similare