Azi: € 18,9424 lei 0,0737 $ 17,6973 lei 0,0284

Centrată pe client, mai comodă și plină de culoare, așa a devenit Sucursala maib „Cocieri”

Centrată pe client, mai comodă și plină de culoare, așa a devenit Sucursala maib „Cocieri” Sursa foto: maib.md

Dacă de mult nu ai trecut pragul Sucursalei maib „Cocieri”, o eventuală vizită s-ar putea să te facă să exclami un wow de surprindere.

Recent, sucursala a fost renovată conform noii identității de brand și își așteaptă clienții pe aceeași adresă: r-nul Dubăsari, sat. Cocieri, str. Renaşterii, nr. 70, într-un spațiu mai colorat, luminos, confortabil și relaxant, cu produse și servicii bancare de calitate și o echipă profesionistă, orientate mereu către client.

Natalia Smochina, directoare a Sucursalei maib „Cocieri”:

„Suntem încântați că Sucursala Cocieri s-a aliniat la noua identitate de brand, devenind astfel mai modernă, stilată și confortabilă. Designul inovativ, jocul de culori, fețele zâmbitoare ale angajaților creează o atmosferă plăcută, binevoitoare și primitoare. Suntem bucuroși că putem oferi clienților experiențe frumoase, deservindu-i cu profesionalism, transparență și încredere”.

Pe lângă modul de operare simplificat, Sucursala maib „Cocieri” pune la dispoziția clienților din regiune zone dedicate diferitor necesități ale acestora:

Zona tranzacțională – facilitează efectuarea mai multor operațiuni bancare la un singur ghișeu și implicit o deservire mai rapidă.

Zona consultativă - semi-privată, facilitând comunicarea directă, analizarea necesităților și planurilor complexe personale sau de dezvoltare a afacerii.

Sucursala „Cocieri” are program zilnic, de luni până vineri, între orele 08:30 și 16:30, fără pauză.

 

Despre maib

Maib este cea mai mare bancă din Moldova, rețeaua de distribuție având o prezență atât fizică, cât și digitală. Are 54 de sucursale și 55 de agenții, 338 de bancomate și aproape 12 774 de POS-terminale, distribuite uniform pe întreg teritoriul țării. Banca deservește circa 30% din populaţia ţării şi este unul dintre cei mai mari angajatori din republică, cu peste 2800 de angajați.

Sursa: maib.md

Noutăți similare