Azi: € 19,0161 lei 0,0798 $ 17,7257 lei 0,0910
Lu: € 18,9424 lei 0,0737 $ 17,6973 lei 0,0284

Cardurile emise de Unibank, Banca Socială și EuroCreditBank sunt deplin funcționale, problema tehnică a fost înlăturată

Cardurile emise de Unibank, Banca Socială și EuroCreditBank sunt deplin funcționale, problema tehnică a fost înlăturată Sursa foto:

Unibank anunță pe site-ul oficial că problema tehnică a fost înlăturată și cardurile emise de bancă sunt pe deplin funcționale.

Vedeți în continuare meajul băncii pentru clienții săi.

„Stimați clienți,

Ținem să Vă informăm că defecțiunea de procesare care a pricinuit stoparea temporară a tranzacțiilor cu cardurile de plată UNIBANK a fost înlăturată. La moment cardurile sunt deplin funcționale și fiecare deținător poate ridica numerar în bancomate, achita cumpărăturile și primi transferuri bănești cu ajutorul cardurilor UNIBANK.

Amintim că acest incident, care a afectat mai multe instituții bancare din țară, s-a produs în rezultatul unei probleme tehnice în cadrul centrului de procesare „Moldmediacard”.

UNIBANK va investiga minuțios toate cauzele care au dus la crearea acestei probleme pentru a evita orice situații similare pe viitor.

Le mulțumim tuturor clienților noștri pentru înțelegerea de care au dat dovadă și le cerem scuze pentru incomoditățile create.

Echipa UNIBANK.”

Un mesaj similar a fost plasat și de către Banca Socială.

"BC ”BANCA SOCIALĂ” S.A. anunţă clienţii săi despre restabilirea serviciului de procesarea operaţiunilor cu carduri bancare, care la moment pot fi utilizate în deplină măsură. Specialiştii lucrează în continuare pentru înlăturarea urmărilor.

Ne cerem scuze pentru incomodităţile create."

EuroCreditBank de asemenea anunță restabilirea funcționalității cardurilor bancare.

"În atenţia deţinătorilor de carduri bancare emise de BC "EuroCreditBank" S.A.

BC "EuroCreditBank" S.A. anunţă reluarea funcţionalităţii cardurilor bancare în regim normal. Toate operaţiunile sunt activate.

Ne cerem scuze pentru incomodităţile create şi vă mulţumim pentru înţelegere. Pentru informaţii suplimentare adresaţi-vă la tel. 0 800 500 20."

Sursa: unibank.md / bancasociala.md / ecb.md

Noutăți similare