Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271

Cardul tău American Express de la maib îți aduce cashback de nota zece

Cardul tău American Express de la maib îți aduce cashback de nota zece Sursa foto: maib.md

Cum ar fi ca la toate cumpărăturile să primești o parte din bani înapoi? Cu maib și American Express acum poți economisi pe măsură ce cheltuiești.

Doar în perioada 1 august-30 septembrie 2022 pentru fiecare plată cu cardul American Express de la maib beneficiezi de 10% cashback, în cadrul promoției “Ai cashback de nota zece de la cardul tău American Express”.

Totul este foarte simplu:

  1. Cumperi orice dorești cu cardul tău American Express
  2. Primești înapoi 10% cashback, chiar până la 2 000 de lei pe zi (echivalentul la cursul BNM, în funcție de valuta cardului).
  3. Cashback-ul cumulativ pentru toate cumpărăturile se transferă în cont după 14 zile de la data efectuării tranzacției.

În această perioadă, beneficiezi în continuare de cashback-ul garantat de 0.5% pentru plățile cu cardul American Express, astfel încât obții înapoi o sumă și mai mare. Vezi aici lista comercianților care acceptă cardurile American Express. Detalii despre promoție aici.

Încă nu ești client maib? Ești așteptat la orice sucursală să-ți deschizi cardul American Express. Dacă ai deja un card și utilizezi aplicația maibank, atunci comandă American Express chiar acum printr-un singur click. Banca Noi îl va livra la adresa indicată de tine.

Cu maib e simplu și ușor să ai cashback de nota zece.

Sursa: maib.md

Noutăți similare