Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271
Mâine: € 19,1544 lei 0,0113 $ 17,8513 lei 0,0205

Alto pentru viitor, ediția a treia: "Povestea noastră scrisă cu arbori și inspirație"

Alto pentru viitor, ediția a treia: Sursa foto: maib.md

Natura rămâne o sursă de inspirație pentru comunitatea maib alto, invitată la un nou eveniment de plantare a mestecenilor și de dezvoltare a biodiversității în Grădina Botanică Națională „Alexandru Ciubotaru” din Chișinău. La fel ca în cele două ediții anterioare, fiecare client a avut posibilitatea să contribuie la crearea unui viitor mai verde și mai sănătos pentru generațiile care vor urma, plantând arbori.

Pe deplin inspirați de filosofia alto, clienții au plantat rădăcini pentru a lăsa o moștenire durabilă în unul dintre cele mai îndrăgite parcuri din capitală, pentru a reconfirma angajamentul față de mediul înconjurător și grija pentru tot ceea ce lăsăm în urma noastră.

 

Aliona Stratan, Prim-vicepreședinta maib, a declarat: 

„Echipa maib alto crede în investițiile sustenabile, care creează valoare pe termen lung și au impact atât asupra mediului, cât și la nivel emoțional. Evenimentele „alto pentru viitor” au devenit îndrăgite de clienții noștri în special pentru faptul că au loc în prezent și, totodată, sunt cu un pas în viitor. Mulțumesc clienților noștri pentru că aleg să scrie povestea alto, că vin cu familiile, cu copiii să sădească arbori de mesteacăn în una dintre cele mai emblematice locații din capitală și că aleg bankingul la altitudine, aleg alto de la maib.”

Peste 100 de clienți împreună cu familiile au participat la cel de-al treilea eveniment de plantare a pădurii alto, entuziasmul, dorința de a planta cât mai mulți mesteceni și de a oferii lecții de educație ecologică, de grijă față de mediu și față de viitor fiind la ordinea zilei. Într-un mediu care predispune și la contemplarea naturii, și la socializare, clienții alto au apreciat inițiativa și s-au bucurat de o zi de toamnă memorabilă.

Pentru mai multe detalii despre alto – next level premium banking: https://alto.md/ro.

 

Sursa: maib.md

Noutăți similare