Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271

Serghei Cebotari a fost numit “Omul Anului 2017” de revista VIP Magazin

Serghei Cebotari a fost numit “Omul Anului 2017” de revista VIP Magazin Sursa foto: maib.md

Serghei Cebotari, Preşedintele Comitetului de Conducere al BC “Moldova Agroindbank” S.A. a fost desemnat “Omul Anului 2017”, categoria “Management”. Gala de decernare a premiilor, organizată anual de revista VIP Magazin, a avut loc pe 9 februarie 2018, întrunind oameni de afaceri, manageri de top, interpreţi, reprezentanți ai societății civile şi mass-media.

Organizatorii evenimentului au menţionat că sub conducerea fermă şi coerentă a domnului Serghei Cebotari, Moldova Agroindbank s-a impus drept un pilon strategic al dezvoltării Republicii Moldova, un partener de încredere atât al sectorului privat, cât şi al celui public. 

Preşedintele Comitetului de Conducere al MAIB şi-a exprimat recunoştinţa pentru premiul acordat, menţionând:

„Primirea acestui premiu este o onoare pentru mine şi pentru Moldova Agroindbank. Consider că „Omul Anului” este o recunoaştere a rezultatelor şi contribuţiei MAIB la dezvoltarea economică şi socială a ţării, rezultate care se datorează eforturilor întregii echipe de management a băncii. Profesionalismul, integritatea, responsabilitatea şi performanţa reprezintă valorile de bază ale echipei MAIB şi sunt parte integrantă a reuşitelor înregistrate an de an de Moldova Agroindbank - liderul sistemului bancar din Republica Moldova.”

Premiile au fost acordate pentru categoriile: management, business, societate, mass-media şi cultură. Lista nominalizărilor a fost înaintată de redacţia revistei, criteriile de apreciere fiind influenţa, puterea financiară, succesul şi notorietatea. Rezultatele finale au fost stabilite în baza votingului online şi a consiliului de experți.

Concursul “Omul Anului” este organizat anual de către revista VIP Magazin, partenerul general al evenimentului fiind Moldova Agroindbank.

Sursa: maib.md

Noutăți similare