Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271

Filiala nr.1 Eminescu a BCR Chișinău din Bălți trece în sediu nou

Filiala nr.1 Eminescu a BCR Chișinău din Bălți trece în sediu nou Sursa foto: bcr.md

Începând cu 30 iunie 2016 Filiala nr.1 Eminescu a BCR Chișinău din mun. Bălți activează într-un nou sediu. Astfel clienții vor beneficia de o amplasare mai comodă și de facilități moderne în deservire. Noul sediu al filialei este situat chiar în centrul mun. Bălți și este dotat conform celor mai înalte standarde europene.

În data de 07 iulie 2016 noul sediu al Filialei nr.1 Eminescu din Bălți a fost inaugurat oficial în prezența clienților, conducerii BCR Chișinău și altor invitați.

”Relocarea filialei BCR Chișinău din Bălți face parte din obiectivul nostru de a oferi clienților condiții optime de deservire și relaționare cu banca. Clienții noștri din nordul Republicii Moldova vor beneficia de un confort sporit la utilizarea serviciilor bancare în cadrul filialei și se vor bucura de o ambianță plăcută.

Pentru perioada imediat următoare ne vom concentra eforturile pe consolidarea portofoliului de clienți, iar regiunea de Nord a Republicii Moldova dispune de un potențial economic important care trebuie valorificat. Vom continua dezvoltarea rețelei BCR Chișinău conform obiectivelor strategice stabilite de acționarul nostru – Grupul BCR/ Erste”, a declarat Juan Luis Martin Ortigosa, Președintele Executiv al BCR Chișinău S.A.

Filiala nr.1 Eminescu a BCR Chișinău este situată pe str. Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 37, mun. Bălți. Filiala este deschisă publicului de luni până vineri, între orele 09:00-17:00, pauză de masă 13:00-14:00.

Filiala oferă tot spectrul de servicii bancare și deservește toate categoriile de clienți, atât persoane juridice, cât și persoane fizice. Echipa de profesioniști din cadrul filialei este la dispoziția clienților pentru a oferi consultanța necesară în vederea identificării soluțiilor bancare care corespund cel mai bine așteptărilor și cerințelor clienților băncii.

Informații de contact:

Filiala nr.1 Eminescu BCR Chișinău

Str. Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 37, mun. Bălți

Telefon: +373 (231) 61 856

Banca Comercială Română Chişinău S.A.: BCR Chişinău S.A. şi-a început activitatea în data de 22 octombrie 1998, fiind una din primele bănci cu capital străin, membru al unui grup financiar internațional care și-a extins activitățile în Republica Moldova. Reţeaua băncii cuprinde 3 unităţi în municipiile Chișinău și Bălți şi 40 ATM-uri amplasate în 5 orașe ale țării. Acţionar unic al BCR Chişinău S.A. este Banca Comercială Română S.A. (BCR), membru Erste Group, Austria.

Banca Comercială Română S.A.: Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinţe. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (14,4 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienţi şi banca Nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principală instituţie cu care fac banking.

Erste Group: Este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrală şi de Est. Mai mult de 46.500 de angajaţi deservesc peste 16.2 milioane de clienţi în cadrul a 2.800 de filiale din 7 ţări (Austria, Republica Cehă, Slovacia, România, Ungaria, Croaţia, Serbia). La 31 decembrie 2015, Erste Group deţinea active totale în valoare de 202.6 miliarde EUR, înregistrând un raport cost/venituri de 56.1%. Indicele capitalului comun de rangul 1 (Basel 3 implementat integral) s-a situat la 10.2%. 

Sursa: bcr.md

Noutăți similare

Victoriabank a achiziționat BCR Chișinău

Victoriabank a achiziționat azi BCR Chișinău și marchează astfel o premieră pe piața din Republica Moldova: o bancă locală cumpără integral o altă instituție bancară din Moldova ...