Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271
Lu: € 19,1544 lei 0,0113 $ 17,8513 lei 0,0205

Cei mai buni studenți ai țării – îndemnați să participe la ”Burse de Merit”, 2019

Cei mai buni studenți ai țării – îndemnați să participe la ”Burse de Merit”, 2019 Sursa foto: maib.md

Moldova Agroindbank continuă să investească în educație și în stimularea performanței studenților din țara noastră. În linie cu politica MAIB de responsabilitate socială corporativă, Banca anunță despre lansarea noii ediții, a XXIV-a, a programului ”Burse de Merit” 2019 și îndeamnă studenții să participe, validându-și performanța academică inclusiv printr-o Bursă de Merit. 

Programul este destinat tinerilor studioși din toate universitățile din republică și oferă în bază de concurs 50 de burse a câte 12 000 de lei, implicit:

  • 35 de burse destinate studenților din ultimul an de studii superioare de licență (inclusiv penultimul an din cadrul programelor de studii integrate);
  • 15 burse destinate studenților din primul an de studii superioare de master (inclusiv ultimul an din cadrul programelor de studii integrate).

Condițiile de participare la programul Burse de Merit sunt disponibile pe pagina web, iar data limită pentru depunerea dosarelor este 20 ianuarie 2020.

”Suntem mândri să contribuim an de an la creșterea performanțelor studenților și să le apreciem excelența academică prin oferirea Burselor de Merit. La fiecare etapă este important să existe cineva care te sprijină, care-ți apreciază eforturile și care crede în potențialul tău de dezvoltare. Acest rol în cazul tinerilor studioși și l-a asumat Moldova Agroindbank și Orange Moldova prin programul ”Burse de Merit”, a declarat Victoria Koroli, șef al Departamentului PR și Comunicare al MAIB.

Precizăm că programul ”Burse de Merit” este organizat de Centrul de Informații Universitare, sub egida Consiliului Rectorilor din Republica Moldova, cu sprijinul Moldova Agroindbank și Orange Moldova.

Puterea stă în educație!

Sursa: maib.md

Noutăți similare