Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271
Lu: € 19,1544 lei 0,0113 $ 17,8513 lei 0,0205

Cashback.md – primiți bani înapoi în peste 70 de magazine și platforme online precum AliExpress (5%) sau Booking.com (3%)

Cashback.md – primiți bani înapoi în peste 70 de magazine și platforme online precum AliExpress (5%) sau Booking.com (3%) Sursa foto: cashback.md

Cashback.md – cumpărînd online primești bani înapoi pe card:- 5%- AliExpress, 3% - Booking.com și mai ai la dispoziție peste 70 de magazine-online unde de acum poți economisi și mai mulți bani.

Vă prezentăm în continuare un interviu realizat de Allmoldova cu domnul Boris Foca (foto), conducătorul proiectului cashback.md.

– Domnul Boris, ne cunoaștem și suntem familiarizați cu proiectul Pay&Save. Tuturor deținătorilor de carduri MAIB le este cunoscut sistemul de returnare a banilor din cumpărăturile efectuate în punctele comerciale ale partenerilor Pay&Save din Moldova. Ideea de a crea cashback.md - este dezvoltarea acestui sistem?

 – Și da și nu. Practic, desigur, proiectele se aseamănă. În ambele cazuri, cumpărătorul primește o parte din bani din fiecare cumpărătură înapoi pe contul său de card. Dar cashback.md - este un proiect complet nou. Acesta este axat pe rambursarea banilor din achiziții de pe site-urile online internaționale, cum ar fi larg cunoscuta platforma AliExpress.

– Restituirea banilor este prevăzută pentru deținătorii de carduri Moldova Agroindbank?

– Nu, în cashback.md nu există restricții privind sistemele de plată utilizate și locația clientului. În cazul în care site-ul pe care l-ați selectat prin cashback.md utilizează un instrument de plată ca PayPal, atunci restituirea de bani va fi făcută în PayPal. Acum de acest serviciu pot profita și cetățenii ruși, cît și cetățenii americani sau norvegieni.

– Atunci, pentru claritate, spuneți-ne despre mecanismul de funcționare a cashback.md.

– Este foarte simplu. Să luăm ca exemplu AliExpress. În regim normal, îl accesați, selectați obiectul pe care doriți să-l procurați și efectuați achiziția. Însă dacă,efectuați aceeași pași online însă înregistrîndu-vă mai întâi pe site-ul nostru cashback.md după care treceți pe AliExpress prin link-ul nostru, mai economisiți 5% din suma cheltuită, care vă revin pe cardul bancar.

– Întoarcerea banilor o voi obține imediat?

– Nu, restituirea se face fie în termen scurt, după livrarea efectivă a mărfurilor, atunci când pe site ați remarcat faptul că livrarea a fost efectuată, sau în perioada livrării mărfurilor specificată pe site-ul vânzătorului. Cu toate acestea, această procedură depinde de regulamentele site-ului, pe care se efectuează plata. De exemplu, dacă prin intermediul cashback.md rezervați cameră în hotel pe Booking.com, veți primi rambursarea în prima zi de cazare în hotel.

– După cum înțeleg, cashback.md se conectează la programe afiliate a site-urilor internaționale. Iar platforma pentru cashback.md ați utilizat una standardă?

– Platforma cashback.md – este o dezvoltare proprie. Integrarea într-un singur sistem de comercianți diferiți și sisteme diferite de plată - nu este o sarcină banală, dar care a necesitat soluții personalizate. Suntem mândri de această dezvoltare, și pot spune că, de exemplu la vecinii noștri, în România, acest sistem deocamdată nu există.

– Deci, poate că sunteți înaintea evenimentelor de pe piața economică?

– Potrivit datelor Gemius, în Moldova efectuează achiziții online 240.000 de persoane. În primele 5 zile de lucru în sistemul nostru cashback.md s-au înregistrat mai mult de 450 de oameni, și numărul cumpărăturilor prin intermediul nostru a depășit suma de 1.000 $ pe zi. Deci, în opinia noastră, piața moldovenească este deja destul de interesantă pentru noi. În plus, ne propunem să nu ne oprim numai la Republica Moldova, așa cum am menționat mai sus, în sistemul nostru, nu există nici o restricție. Piața este determinată de raza de acțiune a publicității noastre.

– Câte platforme comerciale sunt conectate acum la cashback.md?

– Acum sunt 74, dar numărul acestora va crește. Mai simplu ar fi ca să le vedeți personal pe site-ul nostru. În afară de AliExpress si Booking.com, care, desigur, sunt lideri privind interesul de cumpărare a clientului, mai sunt și Adidas, și Lacoste, și Tefal.

– Planificați extinderea zonelor pentru care va fi posibilă obținerea cashback-ului?

– Da. Noi negociem cu eBay, Amazon, precum și un număr mare de magazine, pe care le considerăm promițătoare pentru noi și interesante pentru clienții noștri.

– Se pare că ar fi necesare încă vre-o zece întrebări ca interviul nostru să nu pară scurt dar e clar totul. Poate că am omis ceva întrebări importante, ajutați-ne?

– Cashback.md este un serviciu atît de simplu pentru utilizator și eu v-am spus totul despre el. Accesați site-ul nostru, înregistrați-vă, apoi, cînd doriți să procurați online, faceți un pas adăugător: intrați pe site-ul ales prin link-ul de pe cashback.md. Acest click vă returnează bani înapoi, deci economisiți.

Sursa: allmoldova.com

Noutăți similare