Azi: € 18,9294 lei 0,0834 $ 17,7607 lei 0,0583

Test Drive EuroCreditBank: deschiderea și deservirea conturilor curente - gratuit

Test Drive EuroCreditBank: deschiderea și deservirea conturilor curente - gratuit Sursa foto: ecb.md

Selectarea unei bănci comerciale pentru deservirea bancară a companiei tale este o acţiune mult mai responsabilă decât alegerea unui autovehicul.

Cum să alegi banca potrivită anume pentru compania ta? Întrebarea nu e simplă. În special pentru începători, care fac primii pași în antreprenoriat. Deși nici pentru proprietarii companiilor și managerii cu experiență  răspunsul nu este evident. Cine poate afirma cu încredere, că banca  ce  deservește compania lui este cea mai bună opțiune? În comparație cu ce?

EuroCreditBank a făcut un pas extraordinar către potențialii clienți, oferind posibilitatea de testare a serviciilor bancare ale acesteia în condiții extrem de favorabile pentru clienți. Pentru persoanele juridice, se propune atât deschiderea conturilor curente, cât și deservirea acestora, până la 31 decembrie 2020 - gratuit. Promoția TEST DRIVE EUROCREDITBANK e deschisă până la sfârșitul anului pentru toate companiile care vor deschide măcar un cont curent la BC “EuroCreditBank” S.A., fiind oferit accesul + gestionarea serviciului de acces al contului bancar la distanță GRATUIT pînă la finele anului 2020.

Pentru o mare parte din tarifele bancare „standard” cu care companiile sunt deja obișnuite, EuroCreditBank vine cu o diferențiere esențială, comparativ cu alte bănci comerciale. În tabelul de mai jos prezentăm cele mai solicitate servicii de către persoanele juridice.

                                          Tarife  servicii bancare pentru persoane juridice

Denumirea tarifului       

EuroCreditBank

Sectorul bancar al RM

Deschiderea unui cont curent

GRATUIT

          100 - 200 lei

Deservirea anuală a unui cont curent

GRATUIT

          420 - 1200 lei

Deservirea anuală a sistemului de gestionare la distanță de către clienți a conturilor bancare         

GRATUIT

 

          480 - 1100 lei

 

Transferul fondurilor în cadrul „Proiectului salarial”

0,3% din sumă

 

         0,8% din sumă

 

Retragerea numerarului din contul curent, în lei

0,9% din sumă

 

         1,5% din sumă

 

Plăți valutare

                                                                                                                         

0,2% din sumă,

min. 20 USD / EUR,

max. 200 USD/ EUR

    0,25% din  sumă,

  min. 25 USD/ EUR,

 max. 250 USD/EUR


Pentru un contabil sau, în special, pentru un director financiar, nu va fi dificil să calculeze economiile reale ale cheltuielilor pentru deservirea bancară a companiei pentru un an. Fără îndoială, aici comentariile sunt de prisos.

În același timp, inițiatorii proiectului menționează că avantajul economisirii mijloacelor financiare achitate pentru serviciile bancare este doar unul dintre motivele pentru a participa la TEST DRIVE EUROCREDITBANK La fel de important este să te convingi personal că nivelul serviciilor la EuroCreditBank semnificativ diferă de ceea ce obțin clienții în multe alte instituții bancare.

„Vă propunem să testați ceea ce considerăm fundamental în activitatea noastră – calitatea serviciilor oferite de EuroCreditBank”, opinează Oleg Holban, președintele Comitetului de Conducere al Băncii. – Oferta noastră este adresată, în special, managerilor întreprinderilor mici și mijlocii. După „Test Drive”, cu siguranță, le vom oferi programe de cooperare reciproc avantajoase pentru viitor, inclusiv cele de creditare."

La TEST DRIVE EUROCREDITBANK poți să te înscrii în perioada 3 septembrie 2019 – 31 decembrie 2019. Testează o bancă în dezvoltare dinamică și orientată spre clienți!

Informații suplimentare despre condițiile de participare la program oferim la numerele de telefon: (373) 22 500-200, precum și pe site-ul băncii: www.ecb.md.

Sursa: ecb.md

Noutăți similare