Azi: € 19,0909 lei 0,1177 $ 17,6425 lei 0,0482
Mâine: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

Profită de ofertele promoției Mărțisor 2021 de la Victoriabank

Profită de ofertele promoției Mărțisor 2021 de la Victoriabank Sursa foto: victoriabank.md
  • Credit garantat cu rata dobânzii de doar 8.80%
  • Depozit în lei cu o rată fixă de 3.80 %
  • Reducere de 8% la prima asigurare a bunurilor                                           

Promoția Mărțișor 2021 de la Victoriabank lansată din 1 martie continuă până pe 12 martie, perioadă în care poți beneficia de trei oferte avantajoase și anume:

  • rata scăzută a dobânzii până la 8.80% la Creditul garantat;
  • rată fixă a dobânzii de 3.80% la depozit;
  • reducere de 8% la prima asigurare a bunurilor.

Oferta Mărțisor 2021 te poate ajuta să-ți realizezi visurile! E suficient să accesezi un credit garantat cu rata dobânzii scăzută până la 8.80% pentru a investi banii în proiecte mai mari sau mai mici sau pentru a-i cheltui exact când ai nevoie de ei.

De asemenea, Victoriabank te ajută să economisești. Prin lansarea depozitului  Mărțișor 2021, ce poate fi constituit pe o perioadă de 8 luni, cu o rată fixă a dobânzii de 3.80% și cu un sold de minim 5000 MDL, ai posibilitatea să păstrezi banii în siguranță, beneficiind de o dobândă specială. Mai mult, cu ajutorul calculatorului de depozit de la Victoriabank, poți afla, simplu și rapid, care este profitul obținut!

Iar dacă alegi să obții o poliță de asigurare a bunurilor la Victoriabank, în perioada promoției, vei avea parte de o reducere de 8% pentru prima asigurare. Polița de asigurare a bunurilor oferă protecție financiară pentru imobile, construcțiile aferente, dar și pentru bunurile mobile, cum ar fi cele casnice, marfa din stoc, utilaje și echipamente.

„Aspirațiile și necesitățile clienților sunt foarte importante pentru noi, din acest considerent venim cu oferte avantajoase de fiecare dată, oferind susținerea de care tocmai au nevoie aceștia pentru a-și realiza proiectele și dorințele. Vrem să-i surprindem plăcut, vrem să-i ajutăm pentru ca împreună să mișcăm lucrurile înainte. Astfel, cu un minim efort, dar cu multă pasiune, clienții pot obține ușor tot ce își doresc”, a precizat Natalia Selevestru, Director Produse Non-Card.

Nu trece pe lângă PROMOȚIE! Conturează-ți planurile inteligent și pune-le în mișcare cu noua ofertă Mărțișor 2021 de la Victoriabank.

Aplică acum pe promo.victoriabank.md

Despre Victoriabank

Victoriabank este unul dintre cele mai recunoscute branduri din Republica Moldova. În 2018, Banca Transilvania, cel mai mare grup financiar din România, a devenit acționar majoritar al Victoriabank, alături de BERD. Instituția bancară traversează un proces complex de change management și de transformare culturală, iar investițiile în platformele digitale rămân o prioritate, acestea reprezentând viitorul. Potrivit statisticilor publice ale Băncii Naționale a Moldovei, Victoriabank este banca sistemică cu procentul cel mai mare de tranzacții efectuate de clienți fără numerar din numărul total de operațiuni bancare.

Sursa: victoriabank.md

Noutăți similare

Victoriabank a achiziționat BCR Chișinău

Victoriabank a achiziționat azi BCR Chișinău și marchează astfel o premieră pe piața din Republica Moldova: o bancă locală cumpără integral o altă instituție bancară din Moldova ...