Azi: € 19,0909 lei 0,1177 $ 17,6425 lei 0,0482
Mâine: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

Oamenii de la Victoriabank – partenerii tăi de încredere

Oamenii de la Victoriabank – partenerii tăi de încredere Sursa foto: victoriabank.md
  • Oamenii de la Victoriabank oferă încredere și suport clienților săi
  • O echipă formată din profesioniști dedicați și integri
  • Victoriabank contribuie la creșterea și promovarea fiecărui angajat

Oamenii de la Victoriabank sunt profesioniștii care se dedică plenar activității pe care o desfășoară și sunt parteneri de încredere, care pot oferi toată asistența și sprijinul necesar, în alegerea produselor și serviciilor pliate la necesitățile fiecărui client.

În spatele tuturor succeselor înregistrate de Victoriabank stă o echipă formată din persoane dedicate și integre, care prin devotamentul lor consolidează valorile instituționale ale băncii, menite să ofere beneficii clienților săi.

Victoriabank a lansat primul card bancar, primul bancomat, prima aplicație mobilă și primul credit pentru micii antreprenori din Republica Moldova, reușitele aparținând în primul rând angajaților de la Victoriabank. Aceste rezultate importante au demonstrat, în timp, un puternic spirit de echipă, poziționând astfel instituția bancară în calitate de lider și pionier în inovații digitale.

„Serviciile sunt prestate de oameni pentru oameni, iată de ce este important ca interacțiunea dintre angajați și clienți să fie una eficientă și să depășească mereu așteptările, clientul să simtă nu doar latura profesionistă, ci și cea umană. Noi punem preț pe fiecare angajat și asigurăm un mediu binevoitor de lucru, iar grija noastră față de oamenii de la Victoriabank se transpune și se cuantifică prin  livrarea de servicii de calitate clienților noștri” a declarat Preşedintele Comitetului de Direcție Victoriabank, Bogdan Pleșuvescu.

Victoriabank acordă o deosebită importanță aspectului sustenabilității prin prisma investițiilor în dezvoltarea profesională, pe starea de bine a fiecărui coleg şi pe susţinerea performanței, succesul băncii bazându-se prioritar pe munca în echipă.

„Toți cei care devin parte a familiei noastre sunt încurajați să crească în carieră și sunt susținuți pentru a excela în domeniile lor, iar succesul fiecăruia este o victorie a noastră, a tuturor” a subliniat Bogdan Pleșuvescu.

Pentru a afla mai multe despre #OameniidelaVictoriabank, vă rugăm să accesați următorul link: despre #OameniidelaVictoriabank

Despre Victoriabank

Victoriabank este unul dintre cele mai recunoscute branduri din Republica Moldova. În 2018, Banca Transilvania, cel mai mare grup financiar din România, a devenit acționar majoritar al Victoriabank, alături de BERD. Instituția bancară  traversează un proces complex de change management și de transformare culturală, iar investițiile în platformele digitale rămân o prioritate, acestea reprezentând viitorul. Potrivit statisticilor publice ale Băncii Naționale a Moldovei, Victoriabank este banca sistemică cu procentul cel mai mare de tranzacții efectuate de clienți fără numerar din numărul total de operațiuni bancare.

Sursa: victoriabank.md

Noutăți similare

Victoriabank a achiziționat BCR Chișinău

Victoriabank a achiziționat azi BCR Chișinău și marchează astfel o premieră pe piața din Republica Moldova: o bancă locală cumpără integral o altă instituție bancară din Moldova ...