Azi: € 19,0242 lei 0,0890 $ 17,8816 lei 0,0636

Oferta exclusivă a EuroCreditBank la cel mai mare forum economic regional de la noi

Oferta exclusivă a EuroCreditBank la cel mai mare forum economic regional de la noi Sursa foto: ecb.md

La Comrat au demarat lucrările celui mai important forum economic regional, aflat la cea de a V-a ediţie. BC EuroCreditBank SA participă în cadrul forumului cu mai multe oferte și experți consultanți pe sfera investițiilor.

Forumul se va desfășura în zilele de 8 și 9 noiembrie, fiind organizat de Comitetul executiv al Găgăuziei. La eveniment urmează se aşteaptă peste 400 de participanți din peste 10 țări ale lumii.

Forumul economic din Găgăuzia reprezintă o platformă eficientă de interacțiune între autoritățile din autonomia găgăuză și mediul de afaceri, unde sunt puse în discuție prioritățile din domeniul economic și consolidarea unui climat benefic de afaceri în regiune.

EuroCreditBank vine la acest forum cu o ofertă exclusivă pentru IMM-uri şi face un pas extraordinar către potențialii clienți, oferind posibilitatea de testare a serviciilor bancare ale acesteia în condiții extrem de favorabile pentru clienți. Pentru persoanele juridice, se propune atât deschiderea conturilor curente, cât și deservirea acestora, până la 31 decembrie 2020 - GRATUIT.

Promoția TEST DRIVE EUROCREDITBANK e deschisă până la sfârșitul anului pentru toate companiile care vor deschide măcar un cont curent la BC „EuroCreditBank” S.A., fiind oferit accesul + gestionarea serviciului de acces al contului bancar la distanță GRATUIT pînă la finele anului 2020.

Pentru o mare parte din tarifele bancare „standard” cu care companiile sunt deja obișnuite, EuroCreditBank vine cu o diferențiere esențială, comparativ cu alte bănci comerciale.

„Vă propunem să testați ceea ce considerăm fundamental în activitatea noastră – calitatea serviciilor oferite de EuroCreditBank”, opinează Oleg Holban, președintele Comitetului de Conducere al Băncii. – Oferta noastră este adresată, în special, managerilor întreprinderilor mici și mijlocii. După „Test Drive”, cu siguranță, le vom oferi programe de cooperare reciproc avantajoase pentru viitor, inclusiv cele de creditare.”

Testează o bancă în dezvoltare dinamică și orientată spre clienți!

Sursa: ecb.md

Noutăți similare