Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124
Lu: € 19,1634 lei 0,0433 $ 17,9971 lei 0,0031

Nou în MAIBank: O gamă mai largă de depozite în lei sau valută străină

Nou în MAIBank: O gamă mai largă de depozite în lei sau valută străină Sursa foto: maib.md

Pentru că nu se oprește niciodată din a face lucruri frumoase și utile de care poți beneficia la distanță, MAIB a introdus încă un depozit cu o dobândă atractivă în aplicația mobilă MAIBank – CAPITAL+.

Acum ai mai multe opțiuni pentru a deschide un cont de economii la distanță, deoarece poți alege unul din cele două depozite disponibile în MAIBank – Multiopțional mobile sau CAPITAL+.

În funcție de valuta în care vrei să economisești (MDL/ EUR/ USD), de perioada de plasare (740 de zile sau 1095 de zile), cu sau fără capitalizare, pentru sumele în lei din depozitul CAPITAL+ beneficiezi de o dobândă de la 4,5% până la 5%, pentru sumele în euro - de la 0,5% până la 1%, iar pentru cele în dolari – de la 0,75% până la 1% anual.

Dobânda se va achita lunar, începând cu data de 4 a lunii la contul curent/de card sau se va capitaliza. Contul de depozit poate fi oricând suplinit, însă retrageri nu se admit.

Dacă ai economisit bani pe care vrei să-i păstrezi pentru situații de urgență sau vrei să-i folosești mai târziu pentru o achiziție importantă, depune-i la MAIB. Economiile puse deoparte pe depozitul CAPITAL+ îți vor aduce atât sentimentul de siguranță, cât și un venit pasiv sub formă de dobândă pe care ți-l va achita banca. Pentru mai multe detalii despre condițiile de deschidere a depozitului CAPITAL+, accesează linkul.

Vizionează acest tutorial și convinge-te cât de ușor este să deschizi un cont de depozit.

Crezi că cei de la Moldova Agroindbank ar putea fi MAIBuni? Scrie pe adresa de e-mail [email protected] despre experiența ta.

MAIBank, banca ta oriunde te-ai afla.

Sursa: maib.md

Noutăți similare