Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124
Lu: € 19,1634 lei 0,0433 $ 17,9971 lei 0,0031

Moldova Agroindbank îți prezintă cardul salarial GAMA Start din colecţia de carduri GAMA

Moldova Agroindbank îți prezintă cardul salarial GAMA Start din colecţia de carduri GAMA Sursa foto: maib.md

Moldova Agroindbank îți prezintă un nou produs bancar din noua colecție – cardul GAMA Start, emis în baza sistemului internațional de plăţi Mastercard. GAMA Start este un card salarial cu un program de loialitate și cashback de la partenerii comerciali din Moldova. Acum tu alegi la care bancă să primești salariul!

Card salarial

Fiind un produs unic pe piața Moldovei, GAMA Start îți permite să alegi independent Moldova Agroindbank pentru a-ți primi salariul. Pentru aceasta ai 3 metode:

  • angajatorul tău poate opta pentru un proiect salarial cu beneficii maxime pentru angajații săi și să aleagă cardurile GAMA Start de la MAIB;
  • poți solicita angajatorului să-ți vireze salariul pe cardul GAMA Start, dacă proiectul salarial este la o altă bancă;
  • poți să-ți aduci gratuit, de sine stătător, salariul de pe un card emis de altă bancă din Moldova pe cardul tău GAMA Start, utilizând aplicația mobilă MAIBank, platforma p2p.maib.md sau prin bancomatul Cash IN al MAIB.

Clienții MAIB care au carduri salariale pot beneficia și de oferte ca ”pentru ai noștri”, obținând dobânzi mai avantajoase față de oferta standard la creditele de consum. Astfel, ”pentru ai noștri” dobânda anuală va constitui doar 2%.

ZERO comisioane

Deservirea cardului GAMA Start este gratuită. Banii tăi sunt doar ai tăi! Una din condiții este să ai un venit lunar minim de 5000 lei, iar suma achitată cu cardul să nu fie mai mică de 2000 lei. Nu se va aplica comision și pentru retragerea banilor de pe cardul GAMA Start din bancomatele MAIB.

Program de loialitate

Achiți cu GAMA Start orice cumpărătură la partenerii Moldova Agroindbank care participă la programul de loialitate și primești cashback valoros la fiecare cumpărătură. Lista de parteneri (magazine, prestatori de servicii) va fi pe placul tuturor.

Card de debit/credit

Cardul GAMA Start îți dă acces la o linie de credit revolving care îți permite să obții mai multe resurse financiare. În dependență de salariu, poți avea o linie de credit între 5 000 lei și 350 000 lei. Iar atunci când achiți cumpărăturile sau serviciile din contul liniei de credit, ai până la 60 de zile de grație pentru banii utilizați. Asta înseamnă ZERO comision. 

Oferta de lansare

Dacă deschizi un card GAMA Start până pe data de 28 februarie 2021, Moldova Agroindbank îți va întoarce sub formă de cashback o parte din bani folosiți de pe contul de card pentru: 

  • achitarea serviciilor comunale prin aplicaţia mobilă MAIBank;
  • efectuarea transferurilor sau alimentarea P2P, utilizând aplicația mobilă MAIBank sau platforma p2p.maib.md.  

Activitățile zilnice devin mai simple cu cardurile MAIB

Cardul GAMA Start este creat special pentru tine și e capabil să-ți schimbe opinia despre valoarea unui card, depășind cu mult așteptările tale. E un start bun pentru a începe o relație cu Moldova Agroindbank. Cardul este ”cheia” către banca ta oriunde te-ai afla.

Aplicația mobilă MAIBank îți permite:

  • să știi câţi bani ai în regim online;
  • să ai acces instant la informații, precum unde şi cât ai cheltuit;
  • să ai o analiză financiară, structurată pe categorii;
  • să fii mereu informat despre operațiunile cu cardul sau contul de card prin intermediul notificărilor despre orice tranzacţie;
  • să deschizi un depozit direct în aplicaţie, cu o dobândă mai avantajoasă;
  • să transferi și să primești bani prin Cash-by Code și Cash-in by Code la bancomat, fără prezenţa cardului;
  • să efectuezi transferuri imediate între conturile tale: cont curent, depozit, credit;
  • să achiți serviciile comunale, telecomunicațiile, taxele, amenzile etc;
  • să setezi opțiunea de ”plăţi programate pentru furnizorii de servicii” şi alte plăţi;
  • să efectuezi transferuri P2P de pe cardul tău către orice card;
  • să efectuezi transferuri T2C a remitențelor primite din străinătate pe cardul personal;
  • să soliciți bani sau să răspunzi la o cerere de bani prin transfer instant;
  • să ai acces la altă informație importantă.

Cardurile din colecția GAMA sunt realizate într-un design memorabil, inspirat de muzică. Seria GAMA înglobează o întreagă orchestră, deoarece fiecare tip de card are propriul său sunet şi reprezintă un anumit instrument muzical. Astfel, GAMA Start este un card ce întruchipează grația unui nai, Gama Universal - rafinamentul unei vioare, iar GAMA Premium – măreţia unui pian.

Vino acum la Moldova Agroindbank, solicită cardul GAMA Start și convinge-te că asta e muzica ce-ți place!

Sursa: maib.md

Noutăți similare