Azi: € 19,0909 lei 0,1177 $ 17,6425 lei 0,0482

(video) Cristina Harea, viceguvernatorul BNM participă la emisiunea Alb&Negru în studioul Unimedia

(video) Cristina Harea, viceguvernatorul BNM participă la emisiunea Alb&Negru în studioul Unimedia Sursa foto: bancamea.md

Astăzi, 21 decembrie 2016, viceguvernatorul Băncii Naționale a Moldovei (BNM), doamna Cristina Harea, participă la emisiunea Alb&Negru de la Unimedia.

Dumneaei va fi invitata Elenei Robu începând cu orele 16:00.

Amintim că doamna Cristina Harea ocupă funcția de viceguvernator al BNM începând cu luna septembrie a anului curent, după ce Parlamentul a votat pentru candidatura dumneaei, la propunerea guvernatorului BNM, Sergiu Cioclea. Cristina Harea este și Membru al Consiliului de Supraveghere al Băncii Naționale a Moldovei.

În cadrul emisiunii s-a discutat despre primele 3 luni ale viceguvernatorului în această funcție, legislația bancară și schimbările ce au avut loc în acest an, supravegherea băncilor licențiate și în special asupra Moldova Agroindbank, Moldindconbank și Victoriabank, transparența acționariatului în băncile din Moldova, cooperarea cu organismele financiare internaționale, frauda bancară și raportul Kroll, salariile și remunerația angajaților BNM etc.

Urmărițí în continuare emisiunea de la Unimedia.

Sursa: unimedia.info

Noutăți similare