Azi: € 19,1391 lei 0,0243 $ 17,9693 lei 0,0278

Victoriabank convoacă Adunarea Generală Extraordinară a acţionarilor la 19 ianuarie 2017

Victoriabank convoacă Adunarea Generală Extraordinară a acţionarilor la 19 ianuarie 2017 Sursa foto: facebook.com/VictoriaBankMD

Despre acest fapt anunță un aviz plasat pe site-ul băncii. Adunarea generală extraordinară a acționarilor va avea loc la 19 ianuarie 2017, prin corespondență.

Ordinea de zi prevede 5 puncte:

  1. Cu privire la confirmarea societății de audit pentru efectuarea auditului obligatoriu ordinar pentru anul 2016 şi stabilirea cuantumului retribuţiei serviciilor ei;
  2. Cu privire la aprobarea Codului de Guvernare Corporativă al BC „VICTORIABANK” SA în redacție nouă;
  3. Cu privire la operarea modificărilor și completărilor în Statutul Băncii;
  4. Cu privire la aprobarea modificărilor la Regulamentul Consiliului de Administraţie a Băncii;
  5. Cu privire la aprobarea Normelor cu privire la deţinerea cotelor de participare în capitalul social al BC „VICTORIABANK” SA în redacție nouă.

Pentru mai multe detalii vedeți în continuare anunțul integral al băncii.

“În conformitate cu prevederile art. 53, alin.(3), lit.a) din Legea privind societăţile pe acţiuni nr. 1134-XIII din 02.04.1997, în temeiul Hotărârii Consiliului de Administrație al Băncii, se convoacă Adunarea Generală extraordinară a acţionarilor B.C. “VICTORIABANK” S.A., care va avea loc la data de 19 ianuarie 2017, ora 11:00, forma de ținere a Adunării Generale – prin corespondență.

Locul unde se va ține Adunarea Generală (acumularea şi examinarea buletinelor de vot) - sediul central al B.C. “VICTORIABANK” S.A., situat pe adresa: mun. Chişinău, str. 31 August 1989, nr. 141.

Ordinea de zi a Adunării:

  • Cu privire la confirmarea societății de audit pentru efectuarea auditului obligatoriu ordinar pentru anul 2016 şi stabilirea cuantumului retribuţiei serviciilor ei;
  • Cu privire la aprobarea Codului de Guvernare Corporativă al BC „VICTORIABANK” SA în redacție nouă;
  • Cu privire la operarea modificărilor și completărilor în Statutul Băncii;
  • Cu privire la aprobarea modificărilor la Regulamentul Consiliului de Administraţie a Băncii;
  • Cu privire la aprobarea Normelor cu privire la deţinerea cotelor de participare în capitalul social al BC „VICTORIABANK” SA în redacție nouă.

Lista acţionarilor care au dreptul să participe la Adunarea Generală, este pregătită conform situaţiei la data de 15 decembrie 2016. Modificările în lista acţionarilor se vor efectua în conformitate cu legislaţia în vigoare, după data întocmirii listei, dar nu mai târziu decât cu 3 zile până la data desfășurării Adunării generale.

Acţionarii pot lua cunoştinţă de materialele aferente ordinii de zi a Adunării generale extraordinare prin corespondenţă începând cu data de 09 ianuarie 2017 (în zilele de lucru) între orele 09.00-12.30 şi 14.00-16.00 la sediul Băncii (mun. Chişinău, str. 31 august, 141, bir. 201).

Buletinul de vot urmează a fi completat de acționari și prezentat la Bancă imediat după primirea lui, dar nu mai târziu de 19 ianuarie 2017, orele 10:30. Informația privind modul de completare a buletinului de vot este cuprinsă în textul buletinului.

Rezultatul votului prin corespondență va fi adus la cunoștința acționarilor prin publicarea unui comunicat informativ pe pagina web a Băncii www.victoriabank.md și în ediția periodică “Monitorul Oficial al Republicii Moldova”, în termenul stabilit de legislație.

Relaţii la tel. 022-576350, 022-576353

Comitetul de Direcţie

al B.C. “VICTORIABANK” S.A.”

Sursa: victoriabank.md

Noutăți similare

Victoriabank a achiziționat BCR Chișinău

Victoriabank a achiziționat azi BCR Chișinău și marchează astfel o premieră pe piața din Republica Moldova: o bancă locală cumpără integral o altă instituție bancară din Moldova ...