Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124
Lu: € 19,1634 lei 0,0433 $ 17,9971 lei 0,0031

Societe Generale anunță lansarea unui nou brand pe linia de private banking – Kleinwort Hambros

Societe Generale anunță lansarea unui nou brand pe linia de private banking – Kleinwort Hambros Sursa foto: societegenerale.com

Societe Generale, grupul bancar de origine franceză, anunță lansarea Kleinwort Hambros, noul brand care provine de la combinarea businessului Kleinwort Benson și Societe Generale Private Banking Hambros.

Creat în interiorul grupului, noul brand a fost ales în baza unui sondaj efectuat printre acționarii celor 2 branduri enumerate anterior. Combinată din cele 2 nume puternice în private banking, cu valori comune și patrimoniu comun, Kleinwort Hambros va fi unul din liderii managerilor de averi din Marea Britanie, Channel Islands și Gibraltar, cu active în administrare în valoare de 16 miliarde de lire sterline (GBP) și cu oficii în Londra, Cambridge, Newbury, Leeds, Edinburgh, Jersey, Guernsey și Gibraltar.

Lansarea Kleinwort Hambros este urmarea procurării Kleinwort Benson de către Societe Generale în luna iunie a anului curent și ulterioara sa fuziune cu SGPB Hambros, pentru a consolida activitățile de private banking ale grupului francez în Marea Britanie, Channel Islands și Gibraltar.

Prezența regională va juca un rol important în viitorul acestui brand, cu focusul pe clienți din afara Londrei - Kleinwort Hambros planifică să recruteze bancheri noi în alte regiuni din Marea Britanie. Creșterea numărului de oficii de asemenea va fi o prioritate – noul brand se va extinde semnificativ în întreaga Europă.

Scopul noului brand este de a crea o bancă privată care este la fel de digitală precum și fizică, și va fi construită pe baza serviciilor de e-banking existente, va dezvolta consultanța digitală (digital and robo-advice), în același timp conștientizând importanța bancherilor privați și prezența geografică puternică.

Jean-Francois Mazaud, șeful diviziei de private banking de la Societe Generale, a declarat:

“Suntem foarte mândri să demonstrăm ambițiile noastre puternice în private banking prin crearea Kleinwort Hambros și suntem foarte încântați să lucrăm cu 2 astfel de branduri puternice. Așteptăm cu nerăbdare să cimentăm reputația noastră de jucător lider în administrarea averilor și să consolidăm poziția Societe Generale în private banking pe piețele de bază.”

Sursa: societegenerale.com / bancamea.md

Noutăți similare