Azi: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

(foto) Rezultatele promoției „Părinților - cashback, copiilor - cadouri!”: 3 norocoși au câștigat cîte un certificat cadou în sumă de 1000 lei!

(foto) Rezultatele promoției „Părinților - cashback, copiilor - cadouri!”: 3 norocoși au câștigat cîte un certificat cadou în sumă de 1000 lei! Sursa foto: maib.md

Rezultatele promoției „Părinților - cashback, copiilor - cadouri!”: trei norocoși au câștigat cîte un certificat cadou în sumă de 1000 lei fiecare pentru cumpărături la magazinele Geox, Clarks, Primigi.

Recent, în incinta unui restaurant din capitală, trei norocoși au intrat în posesia certificatelor în valoare de 1000 de lei fiecare, pe care le pot folosi la cumpărarea produselor din magazinele de firmă: Geox, Clarks, Primigi. Certificatele le-au fost oferite gratis în cadrul proiectului Pay&Save, care garantează tuturor deţinătorilor de carduri emise de Moldova Agroindbank reduceri la mărfuri și servicii oferite de peste 80 companii de comerț și de servicii din Moldova.

Câștigătorii promoției au fost plăcut uimiți de o asemenea surpriză: „Cumperi tot de ce ai nevoie și, în plus, mai și primești și bani pentru asta!”.

Reghina Tudosan, câștigătoare: „Am intuit, dar nu am crezut că am să câștig în realitate. E pentru a doua oară în viață cînd câștig ceva. Premiul va fi utilizat chiar în acest weekend.”

Natalia Bejenari, câștigătoare: „Întâmplător am aflat de Pay&Save. Am observat că îmi vin bani pe card. Mă întrebam, de unde? Am sunat la bancă, iar reprezentanții instituției mi-au explicat situația. Cu acești 1000 de lei am să merg să-mi iau pantofii pe care am pus ochiul cu ceva timp în urmă.”

Andrei Grib, al treilea câștigător și client fidel al proiectului Pay&Save ne-a dezvăluit că și-a deschis un card bancar suplimentar la Moldova Agroindbank, datorită posibilității de a primi cashback. Iar certificatul cadou îl va folosi pentru cumpărături pentru fetița sa.

Mulțumim tuturor participanților acestei promoții și invităm pe toți deținătorii de carduri Moldova Agroindbank să participe la noua promoție Pay&Save „Cîte o cină romantică săptămânal de la Pay&Save şi MAIB!”. Detalii pe www.paysave.md

Cu Pay&Save cumpărăturile sunt mai profitabile!

  

Sursa: maib.md

Noutăți similare