Programul de lucru al sucursalelor ProCredit Bank

Programul de lucru al sucursalelor ProCredit Bank Sursa foto: procreditbank.md

Publicăm în continuare anunțul ProCredit Bank pentru clienți în legătură cu programul de activitate al sucursalelor băncii în perioada ce urmează.

“Stimați clienți,

În legătură cu Hotărârea Parlamentului nr. 55 din 17 martie 2020 despre declararea stării de urgență pe teritoriul Republicii Moldova, BC ProCredit Bank S.A. întreprinde măsurile necesare de diminuare a riscului de infectare cu COVID-19 pentru siguranța clienților și angajaților băncii.

În aceste circumstanțe BC ProCredit Bank S.A. a efectuat modificări în programul de lucru al sucursalelor:

Pentru stabilirea programării prealabile cu un consultant al băncii Vă rugăm să apelaţi la Contact Centru la numărul de telefon: 0800 000 10 pentru apeluri naționale și +373 (22) 27 07 07 pentru apeluri internaționale.

Totodată Vă îndemnăm să respectați toate recomandările autorităţilor în sănătate, în special să menţineți distanţa socială de cel puțin 1 metru faţă de alte persoane.

De asemenea, Vă sugerăm să apelați la Contact Centru pentru orice întrebare legată de deservire în Zona 24/7 sau alte solicitări despre servicii de creditare sau depozite la numerele de telefon sus menționate.

Pentru deservirea mai eficientă al Persoanelor Juridice, clienții băncii pot să transmită în prealabil toate documentele la adresa: [email protected].

Aveți grijă de sănătatea și familiile Dvs.!

Cu respect,

Echipa ProCredit Bank”

Sursa: procreditbank.md

Noutăți similare