Azi: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

Profesioniștii MAIB desfășoară întrevederi cu clienții din toată țara

Profesioniștii MAIB desfășoară întrevederi cu clienții din toată țara Sursa foto: maib.md

BC ”Moldova Agroindbank” SA lansează o platformă de comunicare faţă în faţă cu clienții. În decurs de o lună, echipele de profesioniști ai MAIB desfășoară întrevederi cu clienții din toată țara, le prezintă soluțiile financiare, ofertele noi și le răspunde la cele mai diverse întrebări ce țin de produsele și serviciile bancare.

Moldova Agroindbank aduce plus valoare clienților și prospecţilor, prin invitația la dialog și prezentarea idelor de dezvoltare în cadrul întâlnirilor organizate, cu tematica „Consiliere bancară şi soluţii complete de finanţare a afacerilor”. În special, sunt prezentate ofertele de creditare a capitalului circulant şi a investiţiilor, proiectele de finanţare pentru dezvoltarea rurală, destinate întreprinderilor mici și mijlocii, precum şi proiectele de finanţare a tinerilor antreprenori şi a companiilor exportatoare.

Totodată, sunt propuse soluţii de eficientizare a businessului clienţilor prin prezentarea proiectelor de susţinere şi loializare a angajaţilor companiilor respective. Moldova Agroindbank vine şi cu un pachet larg de produse pentru persoanele fizice, inclusiv lucrătorii migranţi.

Primele întrevederi deja au avut loc în Criuleni, Donduşeni, Edineţ, Taraclia, Ceadâr-Lunga, Soroca, Drochia, Comrat, în cadrul cărora au participat sute de clienţi ai Moldova Agroindbank, inclusiv cei cu care banca colaborează productiv de mulți ani. Clienții au salutat inițiativa băncii, remarcând că produsele oferite de MAIB reprezintă o susținere enormă pentru ei, oferindu-le speranța că activitatea lor antreprenorială va avea continuitate.

Moldova Agroindbank susţine activ dezvoltarea sectorului agricol prin finanțarea multiplelor proiecte din acest domeniu și, astfel, contribuind la dezvoltarea durabilă a economiei naționale.

Pe parcursul activităţii sale, MAIB a finanţat zeci de mii de proiecte agricole, deţinând pe piaţa bancară cea mai mare cotă la creditele în sectorul agricol - de peste 30%. Grație susținerii băncii, agenții economici din mediul rural au avut posibilitatea să-și dezvolte afacerile, prin implementarea unor noi tehnologii și standarde de calitate. Totodată, MAIB consideră că tinerii sunt viitorul Republicii Moldova, resursă strategică a țării, din ce motiv îi ajută să-și lanseze o afacere proprie. Astfel, 52,3% din proiectele inițiate de tineri au fost finanțate din liniile de credite externe, atrase de Moldova Agroindbank.

Întâlnirile faţă în faţă cu clienţii vor fi organizate în toate raioanele Republicii Moldova.

Sursa: maib.md

Noutăți similare