Azi: € 19,0909 lei 0,1177 $ 17,6425 lei 0,0482
Mâine: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

Moldova Agroindbank – cel mai activ emitent al cardurilor Mastercard premium

Moldova Agroindbank – cel mai activ emitent al cardurilor Mastercard premium Sursa foto: maib.md

Compania internaţională de plăţi Mastercard Worldwide a desemnat BC ”Moldova Agroindbank” SA lider al pieţei bancare în domeniul emiterii cardurilor premium. Diploma “Premium Portofolio 2017” a fost înmânată în cadrul evenimentului anual „Mastercard Day”. 

Pe parcursul mai multor ani, Moldova Agroindbank menţine şi consolidează statutul său de lider incontestabil, inclusiv în domeniul emiterii produselor premium (Mastercard Platinum) şi exclusiviste (Mastercard World Elite), fiind prima bancă care a implementat aceste produse pe piaţa locală.

Moldova Agroindbank oferă o atenţie deosebită calităţii deservirii clienţilor săi, anticipând aşteptările lor şi oferind cele mai bune soluţii. Clienţii care reprezintă segmentul Private Banking sunt deserviţi la o sucursală dedicată. Acest fapt permite combinarea reuşită a ofertei de produse premium emise de MAIB în comun cu Mastercard Worldwide cu cele mai înalte standarde de deservire a clienţilor Private.

Relaţiile de parteneriat dintre Mastercard Worldwide şi Moldova Agroindbank durează de 18 ani deja, rezultând în proiecte inovative, care fac activităţile zilnice ale clienţilor mai simple, mai sigure şi mai eficiente.

Sursa: maib.md

Noutăți similare