Azi: € 18,9294 lei 0,0834 $ 17,7607 lei 0,0583

Moldindconbank şi MasterCard te aduce mai aproape de campioni!

Moldindconbank şi MasterCard te aduce mai aproape de campioni! Sursa foto: micb.md

Iubitorii de senzaţii tari au şansa unică de a participa la unul din evenimentele fotbalistice majore ale Europei sau să câştige unul din cele peste 600 de seturi de echipamente sportive!

La promoţie participă automat toţi cei care vor achita cu cardul MasterCard de la Moldindconbank, în perioada 15 mai – 15 iulie 2016, în sumă de la 100 lei, în punctele comerciale de pe teritoriul ţării sau prin Internet.

În total pe parcursul campaniei promoţionale vor fi efectuate 9 trageri la sorţi, în cadrul cărora vor fi extrase:

  • 630 de echipamente sportive (geantă sportivă, minge de fotbal şi sticlă sport pentru apă);
  • Marele premiu – o călătorie pentru două persoane la Super Cupa Europei în or. Trondheim, Norvegia.

Nu rataţi, achitând cu cardurile MasterCard de la Moldindconbank, Vă dublaţi şansele de câştig, participând automat şi la cea de-a doua promoţie marca MasterCard şi Moldindconbank „Să transformi cumpărăturile într-o călătorie de vis în Europa este DE NEPREŢUIT!”. Astfel, cu o singură tranzacţie puteţi deveni câştigătorul a mai multor premii de valoare.

Detalii despre campania promoţională „Fiţi mai aproape de campioni cu cardul MasterCard de la Moldindconbank”, le găsiţi în Regulamentul oficial al promoţiei.

Savuraţi plăcerea cumpărăturilor şi câştigaţi premii de valoare!

Sursa: micb.md

Noutăți similare

Decembrie de poveste cu maib și Mastercard

În decembrie, maib și Mastercard te invită să îmbrățișezi feeria sărbătorilor și îți promit o lună de poveste, cu o mulțime de surprize, ca să te bucuri din plin ...