Azi: € 19,9118 lei 0,1358 $ 18,0877 lei 0,0431
Mâine: € 20,1152 lei 0,2034 $ 18,1709 lei 0,0832

MAIB – un angajator inovativ și atractiv pentru tineri

MAIB – un angajator inovativ și atractiv pentru tineri Sursa foto: maib.md

Calitățile personale și competențele profesionale care contribuie la succesul unui angajat într-o echipă de profesioniști cum este Moldova Agroindbank au fost abordate în discuții de un grup de studenți, adunați la Centrul pentru Tineri ”MAIB Studio Avanti” pentru a explora oportunitățile oferite de bancă în contextul unei eventuale angajări.

Tinerii au participat la un workshop, care a inclus activități de informare privind activitatea bancară, de dezvoltare personală, precum și sesiuni de împărtășire a experienței de către profesioniștii MAIB, angajați în diverse departamente.

Astfel, aceștia au aflat despre oportunitățile de angajare atât full-time, cât și cu program redus, politica de resurse umane, managementul performanței, mentoratul profesioniștilor cu experiență de care beneficiază tinerii angajați, despre programul de motivare extra-salarială implementat la MAIB, tichetele de masă, oportunitățile oferite pentru practicarea sportului și promovarea modului sănătos de viață, condițiile de muncă etc.

”Prin activitățile desfășurate ne străduim să le cream tinerilor o viziune corectă despre angajarea în MAIB și să-i convingem că există multiple oportunități de afirmare și dezvoltare a potențialului profesional și în Republica Moldova. Ne bucură curiozitatea tinerilor pentru sectorul bancar și faptul că rămân atât de plăcut surprinși de condițiile și mediul pe care le oferă MAIB ca angajator”, a menționat Lilia Șutchevici, Șef adjunct al Departamentului Resurse Umane și Organizare al Băncii.

De altfel, în cadrul evenimentului tinerii s-au interesat și dacă există o notă academică ce le-ar spori șansele de angajare în echipa MAIB, ce cărți de dezvoltare personală le-ar recomanda trainerii Băncii, dar și cum să devii acționar al Moldova Agroindbank.

Vino şi tu în echipa profesioniștilor MAIB! Funcţiile vacante pot fi accesate pe pagina web www.maib.md/ro/cariere/ .

Sursa: maib.md

Noutăți similare