Azi: € 19,1303 lei 0,0088 $ 17,8989 lei 0,0704

La Chișinău a fost inaugurat primul Centru Ipotecar din Republica Moldova

La Chișinău a fost inaugurat primul Centru Ipotecar din Republica Moldova Sursa foto: bancamea.md

Astăzi, 07 februarie 2016, în cadrul unei festivități solemne, Mobiasbancă Groupe Societe Generale, a inaugurat primul Centru Ipotecar din Republica Moldova, situat în sectorul Râșcani al capitalei.

“Deschide ușa casei tale” este mesajul băncii pentru clienți și totodată motto-ul acestui centru.

În cadrul noii structuri, clienții vor găsi răspuns la orice întrebare legată de creditele ipotecare. Centrul Ipotecar va oferi asistența necesară pentru ca tranzacția de procurare a imobilului să se desfășoare sub ghidarea unui partener de încredere, în cele mai avantajoase condiții și în cel mai scurt timp.

Pentru a facilita procesul de achiziție și a îmbunătăți procesul de deservire, Mobiasbancă a încheiat parteneriate cu companiile de construcții și cu agențiile imobiliare.

“Avem parteneriate încheiate atât cu companiile de construcții, cât și cu agenții imobiliare de încredere. Clienții noștri vor dispune de oferte speciale din partea acestora, de oportunități de refinanțare a creditului ipotecar, precum și de cele mai avantajoase rate ale dobânzii”, a declarat Anton Covaliov, directorul Centrului Ipotecar Mobiasbancă.

La eveniment a fost prezent și domnul Ridha Tekaia, președintele Comitetului de Direcție, CEO al Mobiasbancă, care a declarat:

“Mobiasbancă este lider în creditarea ipotecară cu o cotă de 36% după numărul de credite acordate în anul 2016. Am devenit parteneri de încredere ai clienților noștri, iar prin noul Centru Ipotecar ne dorim să îi susținem și mai mult, să le oferim consultanța și asistența necesară de la A la Z în procesul alegerii și achiziționării locuinței, precum și cele mai avantajoase condiții de creditare.”

Întrebat despre planurile Mobiasbancă referitor la noua structură și numărul de clienți pentru 2017, domnul Tekaia a menționat:

“Deoarece este o premieră și un proiect pilot nu am fixat nici o limită. Stabilindu-ți un target, îți stabilești niște limite. Fiind lider, ne dorim tot mai mult și mai mult. După cum vedeți, am creat un concept total nou și sper că acesta va atrage mulți clienți.”

Cu ocazia deschiderii centrului, în perioada 07 februarie – 07 aprilie, Mobiasbancă oferă tuturor clienților un certificat cadou în valoare de 1.000 lei pentru compensarea cheltuielilor aferente creditului ipotecar contractat, cum ar fi cele de evaluare sau notariale.

Centrul Ipotecar Mobiasbancă este deschis pentru clienți de marți pînă sâmbătă, de la ora 10.00 la 19.00 în sectorul Râșcani al capitalei, strada Miron Costin 13/1. Pentru mai multe detalii apelați 022 812 217.

Centrul Ipotecar Mobiasbancă – “Deschide ușa casei tale”!

Sursa: bancamea.md

Noutăți similare