Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124

În premieră pentru Republica Moldova, Victoriabank lansează serviciul de plăți contactless cu smartphone-ul

În premieră pentru Republica Moldova, Victoriabank lansează serviciul de plăți contactless cu smartphone-ul Sursa foto: victoriabank.md

Victoriabank este prima bancă din Moldova, care în colaborare cu compania Visa International, lansează achitările contactless cu smartphone-ul, alternativa cardului bancar contactless.

Serviciul de plăți contactless, cunoscut în lume ca cea mai rapidă modalitate de achitare cu cardul la terminalul de plată, devine acum disponibil și pentru smartphone. Victoriabank în colaborare cu compania Visa International, multiplică posibilitățile de utilizare a smartphone-ului, oferind încă o modalitate comodă și rapidă de plată pentru cumpărăturile de zi cu zi.

Tehnologia de tip contactless, utilizată prin intermediul cardurilor bancare de tip Visa payWave şi Mastercard PayPass sau cu smartphone-ul, este disponibilă pentru clienții Victoriabank atât în țară, cât și în străinătate.

Cum funcționează serviciul de plăți contactless cu smartphone-ul?

Cardul bancar de tip Visa integrat într-un smartphone se va transforma într-un „card virtual”, iar clientul nu va mai fi constrâns să aibă permanent la dispoziție cardul bancar.

Pentru a beneficia de noua metodă de plată contactless prin intermediul smartphone-ului, este necesar să instalaţi aplicația VictoriaPay. Aplicația este disponibilă pentru deținătorii de smpartphone cu SO Android4.4 (și versiuni superioare), înzestrat cu modulul NFC (Near Field Communication), care poate fi descărcată GRATUIT de pe Google Play.

Aplicația este valabilă pentru orice tip de card Visa, atât contactless, cât și non-contactless (cu excepția cardurilor Visa Electron).

Sursa: victoriabank.md

Noutăți similare

Victoriabank a achiziționat BCR Chișinău

Victoriabank a achiziționat azi BCR Chișinău și marchează astfel o premieră pe piața din Republica Moldova: o bancă locală cumpără integral o altă instituție bancară din Moldova ...