(foto) Un concept nou de subdiviziune bancară a fost lansat de către Erste Bank în Viena

(foto) Un concept nou de subdiviziune bancară a fost lansat de către Erste Bank în Viena Sursa foto: galerie.hirako.at / Erste Bank / Hinterramskogler

Erste Bank a deschis recent o reprezentanță nouă și modernă în Wien-Mitte, cea mai frecventată stație de tren din Austria, anunță un comunicat plasat pe site-ul grupului Erste.

Această lansare se aliniază strategiei grupului de a oferi acces ușor la tranzacțiile bancare în locurile unde foarte mulți oameni se adună.

Clienții pot beneficia de consultații personale între orele 9.00 și 18.00, în timp ce zona de self-service a fost lărgită și este disponibilă pentru tranzacții în regim non-stop.

Focusul acestei subdiviziuni este axat pe consultații despre produsele simple cum ar fi deschiderea unui cont sau aplicarea la un card de economii. Pentru necesități mai complexe banca oferă un sistem de conferințe video într-o cameră special echipată, unde clienții vor fi consultați de către experții băncii.

Cu ocazia deschiderii noii subdiviziuni clienții beneficiază de un voucher de 20 de euro pentru orice produs achiziționat la această filială.

Vedeți în continuare imagini cu noua subdiviziune Erste Bank din capitala Austriei. Sursa imagini: galerie.hirako.at.

Sursa: erstegroup.com

Noutăți similare