Azi: € 19,0242 lei 0,0890 $ 17,8816 lei 0,0636
Mâine: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124

(foto) Moldova Agroindbank a renovat filiala Orhei, păstrînd arhitectura originală a edificiului

(foto) Moldova Agroindbank a renovat filiala Orhei, păstrînd arhitectura originală a edificiului Sursa foto: maib.md

BC “Moldova Agroindbank” SA continuă procesul de modernizare al reţelei sale de distribuţie. Astfel, mai multe sucursale ale băncii din Chişinău, Bălţi, Rezina, Briceni şi alte localităţi, au fost ajustate la un nivel european de deservire, fiind complet renovate şi dotate cu utilaj de ultimă oră. Filiala MAIB Orhei de asemenea, s-a aliniat celor mai înalte standarde moderne şi a deschis uşile sucursalei complet reînnoite.

Situată pe strada Vasile Mahu, numărul 127, clădirea filialei băncii etalează una dintre cele mai frumoase faţade din oraş, cu o valoare istorică, culturală şi documentară de mândrie locală. Povestea clădirii MAIB din Orhei a începe încă din prima jumătate a secolului XX, în anul 1912, cînd instituţia funcţiona în calitate de „Casă pe împrumut pe gaj a agricultorilor”. De-a lungul anilor aceasta a fost cumpărată de mai multe bănci. Din anul 1991, cînd BC „Moldova Agroindbank” şi-a început oficial activitatea, filiala MAIB Orhei primeşte actuala adresă.

Acum, după lucrările de reconstrucţie, clădirea a primit un suflu nou, fiind o expresie a Art Nouveau-lui. Incinta şi faţada sucursalei MAIB Orhei arată impecabil, fiind reabilitate cu atenţie la cele mai mici detalii, tencuiala faţadei a fost refăcută, iar elementele decorative – curăţate şi vopsite.

După finalizarea lucrărilor de renovare, instituţia a devenit un model de filială europeană, concepută special pentru confortul clientului. Sucursala din Orhei are o importanţă majoră pentru localitate, deservind un număr impunător de clienţi – 5316 de persoane, dintre care 4880 persoane fizice şi 436 persoane juridice. Moldova Agroindbank continuă procesul de rebranding al reţelei comerciale, care a fost iniţiat în 2015. Odată cu renovarea filialelor, banca trece la un nou nivel de deservire al clienţilor.

Sursa: maib.md

Noutăți similare