Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124
Lu: € 19,1634 lei 0,0433 $ 17,9971 lei 0,0031

(foto) Moldindconbank a pus în circulaţie cel de-al 500.000-lea card bancar

(foto) Moldindconbank a pus în circulaţie cel de-al 500.000-lea card bancar Sursa foto: micb.md

Pe data de 12 octombrie 2016, Moldindconbank a pus în circulaţie cel de-al 500.000-lea card bancar, clientul norocos fiind Boţa Ecaterina.

În calitate de lider pe piaţa cardurilor bancare şi cea mai inovativă bancă din Moldova, Moldindconbank a ales să premieze deţinătoarea cardului norocos cu cel mai performant smartphone – Samsung Galaxy S7 edge.

„Pentru noi, jumătate de milion de carduri puse în circulaţie este de fapt o aniversare a sistemului de deservire la distanță și evaluarea faptului că acesta se bucură de apreciere și popularitate deosebită din partea clienților, și suntem încrezuți că, pe zi ce trece, însemnătatea și întrebuințarea cardului ca mijloc de plată va deveni și mai populară”, a declarat Leonid Talmaci, Președintele Comitetului de conducere al Băncii.

Acest succes se datorează în mod special clienților săi fideli, cât și dedicării echipei Moldindconbank în oferirea celor mai inovative produse și servicii bancare, multe dintre care fiind unice pentru Moldova. Mai mult, cardurile emise de Moldindconbank nu cunosc delimitări geografice, fusuri orare și dificultăți de conversie valutară.

Cardul Moldindconbank este mai mult decât un card, însemnând siguranță, confort și prestigiu. Se pare că tocmai acest lucru a fost apreciat de clienții băncii. Începând cu primul card Moldindconbank, emis pe 1 august 2001, banca a țintit sus, a depășit așteptările clienților prin multitudinea de servicii lansate, astfel îndeplinind obiectivele asumate și a ajuns lider pe piață, deținând cota de circa 34% la capitolul carduri bancare puse în circulaţie în ţară.

În martie 2016, Moldindconbank a lansat cardul VISA Platinum, completându-și portofoliul de produse, oferind astfel un produs de categoria PREMIUM cu privilegii exclusive.

Moldindconbank deține și cea mai dezvoltată rețea de 216 bancomate dintre care 43 de bancomate multifuncționale de tip Cash-In, peste 4 mii de POS-terminale (inclusiv 600 contactless) și peste 100 de parteneri în cadrul proiectului Discount Club. Utilizatorii de carduri Moldindconbank pot efectua transferuri, plăți pentru servicii și cumpărături prin Internet, la comercianți și prin Web-Banking, indiferent de zi sau oră.

Eforturile băncii nu se vor opri aici dat fiindcă Moldindconbank dorește să fie în continuare un jucător important pe piața cardurilor bancare din Moldova, și bineînțeles, pe cea a produselor și serviciilor inovative, în pas cu exigențele clienților săi.

Moldindconbank vă așteaptă în oricare subdiviziune a sa, pentru a vă oferi cel mai sigur și comod instrument de plată – cardul Moldindconbank.

Sursa: micb.md

Noutăți similare