Azi: € 19,0242 lei 0,0890 $ 17,8816 lei 0,0636
Mâine: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124

(foto) Mobiasbancă – în TOP-ul brandurilor de succes ale anului 2016

(foto) Mobiasbancă – în TOP-ul brandurilor de succes ale anului 2016 Sursa foto: mobiasbanca.md

Istoria Mobiasbancă – Groupe Société Générale despre paşii consolidării şi ascensiunii, despre echipa de profesionişti care contribuie zi de zi la succesul în afacere am dezvăluit-o pentru revista VIP magazin cu ocazia lansării celei de a III-a ediţii a TOP-ul 100 branduri 2016.

Clasamentul celor mai populare branduri a fost realizat pe baza votului online şi a unei echipe de experţi, Mobiasbancă fiind desemnată în topul brandurilor de succes la categoria Bănci/ Asigurări/ Finanţe.

Distincţia a fost înmânată Preşedintelui Comitetului de Direcţie - CEO Mobiasbancă, Ridha Tekaia.

„Într-adevăr, anul 2016 a fost unul de succes pentru Mobiasbancă, reuşind să implementăm proiecte importante care să aducă avantaje și satisfacție clienţilor noştri. Faptul că am fost susţinuţi de clienţi, care au votat masiv pentru brandul Mobiasbancă – Groupe Société Générale ne demonstrează că facem lucrurile transparent și corect. Acest succes se datorează unei echipe excelente cu care mă mândresc”, a declarat Ridha Tekaia.

De asemenea, Preşedintele Mobiasbancă a subliniat:

„Cu cât mai multe branduri de succes se vor dezvolta în Moldova – cu atât mai competitivă va fi economia ţării. Mă bucur să regăsesc în TOP pe mulți dintre clienţii noştri. Întrucât cele bune se adună, sper să adere la Mobiasbancă companiile prezente în clasament şi să creştem împreună plus valoarea brandurilor”.

Prin strategia de lungă durată și abordări inovative, Mobiasbancă va continua să susţină mediul de afaceri din Moldova, contribuind la succesul acestora şi la afirmarea noilor branduri pe piață.

Sursa: mobiasbanca.md

Noutăți similare