Azi: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

(foto) FinComBank susţine antreprenorii şi participă cu oferte speciale la Moldagrotech

(foto) FinComBank susţine antreprenorii şi participă cu oferte speciale la Moldagrotech Sursa foto: fincombank.com

FinComBank participă la cea de-a 31-a ediţie a Expoziţiei Internaţionale „Moldagrotech” specializată pe maşini, echipamente şi tehnologii pentru complexul agroindustrial. Evenimentul a devenit deja o tradiție pentru țara noastră și se desfășoară în perioada 19-22 octombrie 2016, la Centrul Internaţional de Expoziţii „Moldexpo”.

FinComBank este banca care susține mediul de afaceri, în special antreprenorii care activează în sectorul agroindustrial, oferind cele mai avantajoase produse de creditare atât întreprinderilor mici, micro şi mijlocii, cât şi posesorilor de întreprinderi individuale.

Astfel, antreprenorii care intenţionează să-şi extindă afacerea, să cumpere un teren agricol, o încăpere pentru producere sau comerţ, utilaje şi tehnică de ultimă generaţie, pot contracta credite la condiţii promoţionale cu reducere de 30% la rata dobânzii.

Mai mult decât atât, FinComBank oferă perioadă de graţie la rambursarea creditului şi a dobânzii, dar şi posibilitatea stabilirii unui grafic flexibil, în funcție de sezonalitatea afacerii. Promoţia este valabilă până la 30 octombrie 2016. Pentru antreprenorii care necesită deservire bancară mai amplă, FinComBank le-a pregătit certificate care oferă:

  • Deschiderea gratuită a conturilor curente;
  • Deservirea lunară gratuită ale conturilor curente în decurs de 3 luni după deschiderea lor;
  • Conectarea gratuită la Sistemul Internet Banking „FinComPay”;
  • Reducere în mărime de 50% la comisionul pentru deservire lunară în decurs de 6 luni după conectare la Sistemul Internet Banking „FinComPay”;
  • și multe altele.

Producătorii agricoli care doresc să-şi deschidă o linie de procesare, să-şi modernizeze încăperile de prelucrare sau să-şi procure camioane termo, frigo, camioane cu refrigeratoare, pot lua de la FinComBank credite din resursele speciale PAC, FIDA, RISP, KfW. Informații adiționale despre ofertele băncii le găsiți pe pagina web fincombank.com.

Potrivit organizatorilor, la această ediție a Expoziţiei Internaţionale „Moldagrotech” vor fi prezenți peste 150 de expozanți din Republica Moldova, Austria, Bulgaria, Germania, Olanda, Italia, România, Serbia, Turcia, Republica Cehă și Ucraina care vor prezenta cele mai noi produse şi servicii pentru businessul agricol. În cadrul expoziţiei, specialiştii FinComBank vor oferi suport informațional şi răspunsuri calificate la întrebările legate de ofertele pentru sectorul agricol.

Pentru mai multe informaţii:

МD-2012, Republica Moldova,

Or. Chișinău, str. Pușkin, 26

Теl.: (+373-22) 26-99-99

E-mail: [email protected]

Web site: www.fincombank.cоm

  

  

FinComBank a fost înființată în anul 1993 este una din băncile comerciale universale lider din Republica Moldova. FinComBank oferă un spectru larg de servicii bancare corporative, investiţionale și de asigurare atât cetăţenilor locali, cât şi persoanelor străine. Printre clienții FinComBank se numără persoane fizice, businessul micro, mic şi mijlociu, la fel şi întreprinderile mari, care reprezintă toate sectoarele de bază a economiei țării. Pe parcursul mai multor ani banca are o colaborare de succes cu Banca Mondială, Fondul European pentru Europa de Sud-Est (European Fund for Southeast Europe), Corporaţia pentru investiţii străine private (Overseas Private Investment Corporation (OPIC), FinComBank este membru al Proiectul de Servicii Financiare Rurale şi Dezvoltarea Businessului Agricol (IFAD), al Proiectului de Investiţii şi Servicii Rurale (RISP), precum şi al Proiectului de Ameliorare a Competitivităţii, faza I și II (PACI, PACII).

  

Sursa: fincombank.com

Noutăți similare