Azi: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024
Lu: € 19,0208 lei 0,0075 $ 17,6380 lei 0,0069

(foto) FinComBank – partenerul aniversar al orașului Sângerei

(foto) FinComBank – partenerul aniversar al orașului Sângerei Sursa foto: fincombank.com

În perioada 6-7 mai FinComBank a participat la evenimentul aniversar dedicat celor 430 de ani de la fondarea orașului Sângerei. Cu acest prilej, FinComBank a felicitat călduros localnicii urându-le prosperitate și succes, menționând faptul că prin serviciile sale bancare, FinComBank aduce siguranță și emoții de liniște și încredere familiilor.

La evenimentul aniversar au participat interpreți autohtoni și din România. Totuși, pentru ca sărbătoarea să fie plină de culoare, FinComBank a provocat micuții și părinții veniți la eveniment să participe la activități distractive. Copii s-au arătat încântați de jocurile și activitățile creative organizate, mai ales că au primit și daruri din partea băncii.

Această acțiune de susținere a evenimentului aniversar a orașului Sângerei are un aspect de responsabilitate socială, astfel că FinComBank susține și se implică în proiectele de caritate, fiind partenerul de încredere numeroaselor evenimente sociale și nu numai. Recent, FinComBank a fost premiată de către organizația internațională Visa pentru implementarea serviciului „Verified by Visa-emisie” (VbV).

În prezent, FinComBank deține 17 filiale şi 67 agenţii plasate în toată țara, iar clienții băncii includ persoanele fizice, juridice și cetățeni străini.

Sursa: fincombank.com

Noutăți similare