Azi: € 19,1303 lei 0,0088 $ 17,8989 lei 0,0704

(foto) Cu FinComBank și MasterCard vacanțele de vis devin realitate

(foto) Cu FinComBank și MasterCard vacanțele de vis devin realitate Sursa foto: fincombank.com

FinComBank și MasterCard continuă să-și premieze clienții fideli în cadrul promoției "Să transformi cumpărăturile într-o călătorie de vis în Europa este de neprețuit". Pe data de 13 mai 2016, în cea de-a doua etapă a promoției, Chihai Veaceslav, clientul FinComBank, a devenit cel de-al 3-lea câștigător al unei valize.

Participă la promoția "Să transformi cumpărăturile într-o călătorie de vis în Europa este de neprețuit" și ai șansa de a câștiga una din cele 3 călătorii de vis pentru două persoane în Europa, fiecare în valoare de 50 000 de lei.

Pentru a participa la promoție trebuie să achiți orice cumpărătură efectuată în sumă mai mare de 100 lei prin cardul MasterCard, iar cu cât mai multe operațiuni efectuezi, cu atât ai șanse mai mari de a câștiga. Promoția se desfăşoară în perioada 20 aprilie - 30 iunie 2016, iar în cadrul acesteia, săptămânal, se organizează o tombolă în care poți câștiga una din cele 30 de valize puse la dispoziție de către organizatori.

Dacă vrei să participi la campanie și nu deții cardul sistemului de plată MasterCard, atunci vino la FinCombank și ia-ți cardul de tip Ciruss/Maestro sau MasterCard Standard absolut gratuit. Menționăm că perioada deschiderii gratuită a cardurilor MasterCard este limitată, până pe 26 iunie 2016.

Condițiile de participare și Regulamentul promoției "Să transformi cumpărăturile într-o călătorie de vis în Europa este de neprețuit" sunt aici.

Cu FinComBank și MasterCard vacanța ta de vis poate deveni realitate. Fii fericit. Azi. Acum!

  

FinComBank a fost înființată în anul 1993 este una din băncile comerciale universale lider din Republica Moldova. FinComBank oferă un spectru larg de servicii bancare corporative şi investiţionale atât cetăţenilor locali, cât şi persoanelor străine. Printre clienții FinComBank se numără persoane fizice, businessul mic şi mijlociu, la fel şi întreprinderile mari, care reprezintă toate sectoarele de bază a economiei țării. Pe parcursul mai multor ani banca are o colaborare de succes cu Banca Mondială, Fondul European pentru Europa de Sud-Est (European Fund for Southeast Europe), Corporaţia pentru investiţii străine private (Overseas Private Investment Corporation (OPIC), FinComBank este membru al Proiectul de Servicii Financiare Rurale şi Dezvoltarea Businessului Agricol (IFAD), al Proiectului de Investiţii şi Servicii Rurale (RISP), precum şi al Proiectului de Ameliorare a Competitivităţii, faza II (PACII).

Sursa: fincombank.com

Noutăți similare

Decembrie de poveste cu maib și Mastercard

În decembrie, maib și Mastercard te invită să îmbrățișezi feeria sărbătorilor și îți promit o lună de poveste, cu o mulțime de surprize, ca să te bucuri din plin ...