Azi: € 19,0909 lei 0,1177 $ 17,6425 lei 0,0482

FinComBank lansează serviciul Credit Card Opti

FinComBank lansează serviciul Credit Card Opti Sursa foto: fincombank.com

Începând cu 11 iulie 2016, FinComBank lansează produsul Credit Card Opti destinat persoanelor fizice angajate în câmpul muncii. Astfel, FinComBank deschide o linie de credit până la 80.000 lei, pentru o perioadă de 36 luni, cu termenul de grație la achitarea dobânzii de 30 de zile. Termenul de grație funcționează astfel: dacă rambursaţi în perioada de graţie banii, atunci nu achitaţi dobânda. Cardul de credit este optimal pentru cei care nu doresc să depindă doar de veniturile din salariu. La fel el asigură o susținere optimală în viața de zi cu zi, având rol de portmoneu secundar, la care poți reveni când ai necesitate.

Un avantaj al Credit Card Opti este că se oferă gratuit, iar la achitarea cumpărăturilor, fie la comercianţi şi pe internet, nu achitați comisionul de acordare a creditului. Credit Card Opti poate fi obținut rapid și simplu la agențiile și filialele FinComBank plasate în toată țara.

FinComBank a câștigat încrederea din partea cetățenilor mulțumită serviciilor avantajoase pe care le oferă. Printre serviciile lansate recent de către FinCombank se numără: Creditul Express Simplu (credit doar cu buletinul de identitate), creditul ipotecar „Casa mea – locul momentelor fericite”, servicii de bancassurance. Mai mult decât atât, FinComBank susține inclusiv mediul de afaceri, astfel că banca a micșorat dobânzile la creditele în lei și în valuta străină oferite pentru întreprinderile mici și mijlocii. Toate produsele bancare le găsiți pe pagina web fincombank.com.

La 1 iulie 2016, FinComBank a celebrat 23 de ani de activitate pe piața bancară a Republicii Moldova. În această perioadă, banca a construit un portofoliu onorant de clienți din toate sectoarele de bază a economiei țării și pentru care asigură un spectru larg de servicii bancare eficiente.

________________________________________________________________________________________________________

FinComBank a fost înființată în anul 1993 este una din băncile comerciale universale lider din Republica Moldova. FinComBank oferă un spectru larg de servicii bancare corporative, investiţionale și de asigurare atât cetăţenilor locali, cât şi persoanelor străine. Printre clienții FinComBank se numără persoane fizice, businessul micro, mic şi mijlociu, la fel şi întreprinderile mari, care reprezintă toate sectoarele de bază a economiei țării. Pe parcursul mai multor ani banca are o colaborare de succes cu Banca Mondială, Fondul European pentru Europa de Sud-Est (European Fund for Southeast Europe), Corporaţia pentru investiţii străine private (Overseas Private Investment Corporation (OPIC), FinComBank este membru al Proiectul de Servicii Financiare Rurale şi Dezvoltarea Businessului Agricol (IFAD), al Proiectului de Investiţii şi Servicii Rurale (RISP), precum şi al Proiectului de Ameliorare a Competitivităţii, faza I și II (PACI, PACII).

Sursa: fincombank.com

Noutăți similare