Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124
Lu: € 19,1634 lei 0,0433 $ 17,9971 lei 0,0031

FinComBank a participat la evenimentul aniversar al orașului Ceadâr-Lunga

FinComBank a participat la evenimentul aniversar al orașului Ceadâr-Lunga Sursa foto: fincombank.com

FinComBank a participat la cea de-a 58-a aniversare a orașului Ceadâr-Lunga, eveniment desfășurat pe data de 9 iunie 2016. Cu acest frumos prilej, FinComBank a felicitat călduros toți localnicii și le-a urat prosperitate și succes, menționând că prin serviciile sale bancare, FinComBank aduce siguranță, emoții de liniște și încredere familiilor.

Pentru ca sărbătoarea să fie plină de culoare, FinComBank a provocat copiii și părinții veniți la eveniment să participe la activități distractive. Micuții s-au arătat încântați de jocurile și activitățile de divertisment, mai ales că au primit și daruri din partea băncii.

Această acțiune de susținere a evenimentului aniversar al orașului Ceadâr-Lunga are un aspect de responsabilitate socială, astfel că FinComBank susține și se implică în proiecte de caritate, fiind partenerul de încredere evenimentelor sociale și nu numai.

Recent, FinComBank a fost premiat de către Camera de Comerț și Industrie (CCI) cu trofeul Mercuriul de Aur 2015 pentru activitatea responsabilă pe care o are banca în domeniul social. Totodată, FinComBank a fost premiat pentru profesionismul în domeniul deservirii și calității produselor oferite clienților băncii.

În prezent, FinComBank deține 17 de filiale şi 71 de agenţii plasate în toată țara, iar clienții băncii includ persoanele fizice, juridice și cetățeni străini.

 

FinComBank a fost înființată în anul 1993 este una din băncile comerciale universale lider din Republica Moldova. FinComBank oferă un spectru larg de servicii bancare corporative, investiţionale și de asigurare atât cetăţenilor locali, cât şi persoanelor străine. Printre clienții FinComBank se numără persoane fizice, businessul micro, mic şi mijlociu, la fel şi întreprinderile mari, care reprezintă toate sectoarele de bază a economiei țării. Pe parcursul mai multor ani banca are o colaborare de succes cu Banca Mondială, Fondul European pentru Europa de Sud-Est (European Fund for Southeast Europe), Corporaţia pentru investiţii străine private (Overseas Private Investment Corporation (OPIC), FinComBank este membru al Proiectul de Servicii Financiare Rurale şi Dezvoltarea Businessului Agricol (IFAD), al Proiectului de Investiţii şi Servicii Rurale (RISP), precum şi al Proiectului de Ameliorare a Competitivităţii, faza I și II (PACI, PACII).

Sursa: fincombank.com

Noutăți similare