Azi: € 19,5379 lei 0,0046 $ 17,4407 lei 0,0573

Cumpărături delicioase cu tichetul de masă Lunch Card acum şi la Kaufland

Cumpărături delicioase cu tichetul de masă Lunch Card acum şi la Kaufland Sursa foto: maib.md

Cele două supermarketuri Kaufland deschise recent în municipiul Chişinău oferă acum posibilitatea de a face cumpărături savuroase pe care să le achiţi cu tichetul electronic de masă Lunch Card de la Moldova Agroindbank.

Prin aderarea supermarketurilor Kaufland la reţeaua de acceptare Lunch Card de la MAIB, noul partener completează lista celor peste 450 de locaţii în care ai posibilitatea să procuri produse alimentare pentru tine şi familia ta.

Actualmente, reţeaua de acceptare Lunch Card de la MAIB include practic toți marii retaileri – supermarketurile Nr1, Linella, Metro Cash&Carry, Fidesco, Fourchette Gourmet, Family Market; reţelele Pegas, Rogob, Fish Market, Bucuria; restaurantele şi cafenelele, patiseriile şi pizzeriile Oliva, Tucano Coffee, Salat, Naringi, Pizza Mania, Family Pizza, Panifico, Foişor, Augusto, Mojito etc.

Amintim că tichetul electronic de masă Lunch Card de la MAIB oferă un şir de avantaje atât pentru angajatori, cât şi pentru angajaţi – deţinători de Lunch Card.

Avantajul primordial al angajatorilor este creşterea competitivităţii acestora şi a loialităţii angajaţilor prin oferirea unui beneficiu extra-salarial.

Avantajele deţinătorilor de tichete electronice de masă Lunch Card de la MAIB includ:

  • o reţea vastă de locaţii în care pot fi procurate produse alimentare cu Lunch Card, extinsă în toate localităţile mari din republică şi care este în continuă creştere;
  • o experienţă plăcută de achitare: rapidă – datorită facilităţii contactless, comodă – datorită utilizării unui card modern de plată de tip VISA.

Pentru mai multe detalii despre tichetele electronice de masă emise de Moldova Agroindbank accesează pagina web sau apelează Call Center, la 022 268 999.

Sursa: maib.md

Noutăți similare