Azi: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

Cu ajutorul asociației «Un Pas Împreună» și Pay&Save sărbătorile au fost mai fericite pentru copiii nevoiași

Cu ajutorul asociației «Un Pas Împreună» și Pay&Save sărbătorile au fost mai fericite pentru copiii nevoiași Sursa foto: paysave.md

Echipa "Pay&Save" în parteneriat cu BC "Moldova Agroindbank" continuă să se  implice în acțiuni de caritate pentru a ajuta persoane aflate în situații dificile. Prin intermediul asociației "Un Pas Împreună" echipa Pay&Save încearcă să îmbunătățească cât de puțin calitatea vieții persoanelor nevoiașe.

Asociația "Un Pas Împreună", fondată de dl. Foca Boris, în parteneriat cu proiectul de caritate "Blago" și magazinul "Nou din Nou" în data de 22- 23 Decembrie 2016 au vizitat copiii orfani.

Timp de 2 zile, au fost vizitate 3 orfelinate: Gimnaziul Internat №3 din Chișinău, Școala Internat din orașul Hîncești, Centrul de tip familial "Small Group Home", unde așteptau mai mult de 100 de prieteni adevărați.

Pe copilași îi aștepta un program întreg de surprize. Ei s-au jucat, au dansat, au recitat poezii, au cântat cântece, au primit cadouri de la Moș Crăciun, precum și au fost serviți cu dulciuri. Copiii au fost foarte fericiți.

Dar echipa Pay&Save și Asociația "Un Pas Împreună" nu se opresc aici, vor continua astfel de acțiuni comune, vor continua să facă lucruri bune și așteaptă cu nerăbdare următoarea întâlnire cu copiii căror le este atît de necesară o mică atenție.

  

Sursa: paysave.md

Noutăți similare