Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124
Lu: € 19,1634 lei 0,0433 $ 17,9971 lei 0,0031

Cele mai profitabile depozite bancare în lei (martie 2015)

Cele mai profitabile depozite bancare în lei (martie 2015) Sursa foto: ratezip.com

Vă prezentăm în continuare cele mai atractive oferte ale băncilor comerciale din Republica Moldova pentru depozitele la termen în lei, în vigoare la 04 martie 2015. În acest clasament nu au fost luate în calcul depozitele bancare destinate copiilor sau pensionarilor.

Top depozite 3 luni

14,25% - dobândă anuală oferită de către Comerțbank, prin intermediul depozitului Gotik. Nu se permit depuneri sau retrageri de mijloace bănești din cont. Rata dobânzii – fixă.

14% - dobândă oferite de multiple bănci: FinComBank (depozitul Pe termen), Moldindconbank (depozitul Allegro), Moldova Agroindbank (depozitul Stabil) și ProCredit Bank (depozitul ProClassic). Toate depozitele oferă rata fixă a dobânzii. Depuneri la cont permit toate băncile cu excepția ProCredit Bank. Retrageri parțiale permite doar FinComBank.

13% - rată a dobânzii oferită de Eximbank GVB (depozitul Classico) și Mobiasbanca GSG (depozitul Etalon). Nici un produs nu permite depuneri suplimentare sau retrageri parțiale. Rata dobânzii fixă – doar la Mobiasbanca GSG.

Top depozite 6 luni

14,5% - rata anuală a dobânzii oferită de către depozitul Primavera (Eximbank GVB). Nu se permit depuneri sau retrageri parțiale de bani din cont. Suma minimă de constituire – 5.000 MDL.

14,1% - dobândă oferită de către Moldindconbank prin intermediul depozitului Allegro. Se permit depuneri la cont (în primele 2 luni). Retrageri de bani nu sunt posibile. Rata este fixă pentru primele 6 luni.

14% - dobândă oferită de Victoriabank, depozitul Aniversare 25 de ani. Se permit depuneri în primele 2 luni de la constituire. Rata dobânzii – fixă.

Top depozite 12 luni

15% - dobândă oferită de depozitul Primavera (Eximbank GVB). Nu se permit depuneri sau retrageri parțiale de bani din cont. Suma minimă de constituire – 5.000 MDL.

14,2% - dobândă oferită de către Moldindconbank prin intermediul depozitului Allegro. Se permit depuneri la cont (în primele 2 luni). Retrageri de bani nu sunt posibile. Rata este fixă pentru primele 6 luni.

13,5% - rată a dobânzii oferită de către Comerțbank (depzoitul Renaissance) și Moldova Agroindbank (depozitul Oferta de primăvară). Ambele opțiuni permit depuneri suplimentare la cont, retrageri nu sunt posibile nici la un produs.

Top depozite 24 luni

12,5% - dobândă oferită de către FinComBank, depozitul De sărbători. Se permit depuneri de mijloace bănești, iar retrageri – nu.

12% - rata oferită de ProCredit Bank prin intermediul produsului ProClassic. Nu se permit depuneri sau retrageri. Rata dobânzii – fixă. Suma minimă de constituire – 20.000 MDL.

11,3% - dobândă oferită de Energbank, depozitul La termen. Nu se permit depuneri sau retrageri de bani din cont. Aportul inițial – 3.000 MDL.

Toate ofertele băncilor comerciale privind depozitele la termen le puteți vizualiza în pagina Depozite, unde puteți efectua căutări în dependență de valută, termenul plasării mijloacelor bănești sau banca preferată.

Sursa: bancamea.md

Noutăți similare