Azi: € 19,1391 lei 0,0243 $ 17,9693 lei 0,0278

BNM a confirmat 2 noi membri în Consiliul de Administrație al Victoriabank

BNM a confirmat 2 noi membri în Consiliul de Administrație al Victoriabank Sursa foto: facebook.com/VictoriaBankMD

Banca Națională a Moldovei a confirmat recent în funcția de membri ai Consiliului de Administrație al Victoriabank pe domnii Andrei Cojocaru și Ion Prisăcaru, anunță un comunicat plasat pe site-ul instituției.

Candidaturile acestora au fost aprobate în data de 22 și 23 septembrie, respectiv.

Amintim că componența noului Consiliu de Administrație (CA) al băncii a fost aleasă la ultima Adunare Generală Extraordinară a acționarilor din data de 08 iulie 2016. Atunci acționarii Victoriabank au votat pentru următoarea componență a CA:

  1. Igor Spoială;
  2. Ionuț Octavian Pătrăhău;
  3. Gavin N. Ryan;
  4. Victor Țurcan;
  5. Lobanov Sergey;
  6. Ion Prisăcaru;
  7. Andrei Cojocaru.

Igor Spoială, Ionuț Octavian Pătrăhău, Gavin N. Ryan și Victor Țurcan au făcut parte și din componențele anterioare ale Consiliului de Administrație al Victoriabank și aveau confirmarea regulatorului.

Astfel, după confirmarea acestor 2 membri (Andrei Cojocaru și Ion Prisăcaru), Consiliul de Administrație al Victoriabank este funcțional și poate activa în regim normal, anunță BNM.

Sursa: bnm.md / bancamea.md

Noutăți similare

Victoriabank a achiziționat BCR Chișinău

Victoriabank a achiziționat azi BCR Chișinău și marchează astfel o premieră pe piața din Republica Moldova: o bancă locală cumpără integral o altă instituție bancară din Moldova ...