Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124
Lu: € 19,1634 lei 0,0433 $ 17,9971 lei 0,0031

Acum poți achiziționa o locuință în condiții mai accesibile

Acum poți achiziționa o locuință în condiții mai accesibile Sursa foto: fincombank.com

În societatea contemporană, visul de a avea propria locuinţă pare tot mai greu de atins, astfel, creditul imobiliar devine o soluţie, în special pentru familiile care încă stau în chirie. FinComBank are grijă să ofere soluția de ameliorare acestei situații și propune credite ipotecare la condiții preferențiale.

În perioada sărbătorilor de iarnă e timpul să-ți pui în aplicare cele mai îndrăznețe vise. Dacă planifici să-ți achiziționezi propria locuință, atunci trebuie să știi că creditul ipotecar „Casa mea – locul momentelor fericite” poate fi accesat mai ușor, și anume pentru primele 3 luni cu rata fixă de 9.5%, iar începând cu a 4-a lună cu rata de 10%. Creditul ipotecar este aplicabil și pentru investițiile în construcții, reparații în apartamente sau achiziționarea unui imobil (garsonieră, apartament, casă cu grădină).

Acum e momentul să acționezi pentru ca tu să te bucuri, alături de familia ta, de clipele feerice petrecute împreună. Oferta specială este valabilă până pe 31 ianuarie 2017. Nu uita, de sărbători, toate drumurile duc acasă – locul momentelor fericite.

Pe lângă achiziționarea unei locuințe, multe alte griji cotidiene ne depăşesc, iar pentru unii aspiraţiile sunt spulberate de lipsa de bani sau timp. Însă, insuficienţa resurselor financiare nu trebuie să devină un impediment pentru a petrece frumos sărbătorile alături de oamenii dragi. FinComBank îți oferă soluția pentru a acoperi cheltuielile adiționale pe care fiecare dintre noi le are în perioada sărbătorilor: Creditul Express care, accesat până la 31 decembrie 2016, poate fi luat cu rata dobânzii cu până la 9.5%.

Avantajul Creditului Expres este că poate fi accesat rapid şi simplu, la orice sucursală FinComBank. De sărbători adu-ți un plus de magie. Fii fericit, azi, acum!

FinComBank este banca sigură și stabilă care oferă servicii eficiente, având o echipă dedicată și profesionistă. În perioada sărbătorilor de iarnă, banca oferă o serie de promoții atât pentru persoane fizice, cât și juridice. Dacă îţi doreşti ceva cu adevărat, atunci Universul și FinComBank conspiră la îndeplinirea visului tău. Te așteptăm la bancă!

Oferta este valabilă începând cu data de 05.12.2016 până pe data de 31.01.2017.

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să vizitați/ contactați/ accesați:

МD-2012, Republica Moldova

Mun. Chișinău, str. Pușkin, 26

Теlefon: +373 22 26-99-99

E-mail: [email protected]

Web site: www.fincombank.cоm

Pentru un credit ipotecar în sumă de 500.000 lei, pe un termen de 240 luni, cu o dobândă fixă de 9.5% anual în primele 3 luni și 10,0% anual, începând cu a 4-a lună, DAE (dobânda anuală efectivă) constituie 11.93%.

Pentru un credit în sumă de 80 000 MDL pe termen de 60 luni dobânda anuală efectivă (DAE) este de 18.19%, iar valoarea totală plătibilă (suma creditului + toate costurile aferente) este de 121.636,16 MDL.

FinComBank a fost înființată în anul 1993 este una din băncile comerciale universale lider din Republica Moldova. FinComBank oferă un spectru larg de servicii bancare corporative, investiţionale și de asigurare atât cetăţenilor locali, cât şi persoanelor străine. Printre clienții FinComBank se numără persoane fizice, businessul micro, mic şi mijlociu, la fel şi întreprinderile mari, care reprezintă toate sectoarele de bază a economiei țării. Pe parcursul mai multor ani banca are o colaborare de succes cu Banca Mondială, Fondul European pentru Europa de Sud-Est (European Fund for Southeast Europe), Corporaţia pentru investiţii străine private (Overseas Private Investment Corporation (OPIC), FinComBank este membru al Proiectul de Servicii Financiare Rurale şi Dezvoltarea Businessului Agricol (IFAD), al Proiectului de Investiţii şi Servicii Rurale (RISP), precum şi al Proiectului de Ameliorare a Competitivităţii, faza I și II (PACI, PACII).

Sursa: fincombank.com

Noutăți similare