Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124

Activele celei mai mobile bănci din Moldova au depășit 1 miliard de lei

Activele celei mai mobile bănci din Moldova au depășit 1 miliard de lei Sursa foto: ecb.md

La 31 octombrie 2018, BC EuroCreditBank SA a depăşit cifra activelor de peste 1 miliard de lei. Astfel de la începutul anului înregistînd o creştere de circa 32%.

Faptul că BC EuroCreditBank nu face parte din categoria instituţiilor financiare mari din țară, îi oferă o multitudine de avantaje, transparență în operațiuni și flexibilitate în luarea deciziilor. Toate acestea permit băncii să-și mărească treptat cota de piață.

Într-un an - din octombrie 2017 până în octombrie 2018 - activele totale ale EuroCreditBank SA au crescut cu 37,5%, iar portofoliul de credite bancare a crescut cu 47,6%. Această dinamică de creștere este cea mai mare din sistemul bancar din Moldova.

Banca efectuează toate tipurile de operațiuni bancare și asigură toate serviciile bancare de pe piață. EuroCreditBank a fost prima care a introdus în Republica Moldova carduri bancare virtuale și serviciul Internet–banking, până în prezent modernizând aceste servicii în conformitate cu noile tehnologii.

În efortul său de a minimiza costul serviciilor bancare, BC EuroCreditBank SA acordă o atenție deosebită serviciilor de deservire de la distanță a întreprinderilor și persoanelor fizice prin intermediul sistemelor ECB-Online și Telebank.md.

În același timp, se dezvoltă și rețeaua BC EuroCreditBank SA. Pe lângă sediul central din Chișinău, în 11 localităţi din Moldova sunt deschise 8 Sucursale și 42 de agenții ale băncii, în care activează aproximativ 300 de persoane.

Acţionarii de bază ai BC EuroCreditBank SA sunt investitori străini. În septembrie a.2018, BC EuroCreditBank şi-a sărbătorit cea de-a 26-a aniversare de la fondare.

Sursa: ecb.md

Noutăți similare