Azi: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

20 de ani de la emiterea primului card bancar în Republica Moldova

20 de ani de la emiterea primului card bancar în Republica Moldova Sursa foto: captură video Youtube

B.C. ”Victoriabank” S.A. celebrează în acest an aniversarea a 20 de ani de la emiterea primului card bancar pe piața Republicii Moldova.

Fiind protagonistă a premierelor pe piața bancară: primul card bancar emis, primul bancomat și primul POS-terminal instalat, primele carduri de tip Premium – B.C. ”Victoriabank” S.A. continuă să își bucure clienții cu o gamă largă de produse și servicii bancare inovative, inclusiv produse și servicii aferente cardurilor bancare.

Implementarea sistemului de plăți internaționale de către B.C. ”Victoriabank” S.A. în Republica Moldova a dus la evoluția tehnologiilor inovatoare în sistemul bancar, favorizând achitarea plăților fără numerar.

Cu ocazia aniversării, B.C. ”Victoriabank” S.A. a lansat o nouă linie de carduri bancare cu un design elegant, atribuind în premieră acestora - nu doar o valoare financiară, dar și una culturală. Noul design a fost gândit astfel încât să îmbine istoria, arta și specificul enigmatic al zeilor antici.

Prezentarea noilor carduri bancare emise de B.C. ”Victoriabank” S.A. a avut loc în cadrul unui eveniment oficial.

„Suntem foarte satisfăcuți de serviciile oferite de Victoriabank. Este o bancă modernă. Întotdeauna tinde să implementeze servicii noi pe piață serviciilor bancare în Republica Moldova", a menționat Dumitru Sufrai, client Victoriabank.

În acest an, banca a implementat un nou instrument de plată - achitările contactless cu telefonul mobil în punctele comerciale, care funcționează similar unui card obișnuit, doar că de acum nu mai este necesar ca plătitorul să aibă la îndemână cardurile, acestea fiind  integrate în smartphone-ul clientului.

"Este o bancă chiar fantastică. În afară de produsele pe care le are, este o bancă aproape de clienți", a remarcat Dario Fasson, client Victoriabank.

Printre obiectivele B.C. ”Victoriabank” S.A. se enumeră promovarea în continuare a culturii achitării plăților fără numerar, cât și sporirea transparenței și siguranței operațiunilor de plată, dezvoltând astfel o rețea cât mai largă de acceptare a cardurilor bancare, în scopul asigurării accesibilității și comodității acestui serviciu pentru clienți.

Sursa: victoriabank.md

Noutăți similare

Victoriabank a achiziționat BCR Chișinău

Victoriabank a achiziționat azi BCR Chișinău și marchează astfel o premieră pe piața din Republica Moldova: o bancă locală cumpără integral o altă instituție bancară din Moldova ...

Decembrie de poveste cu maib și Mastercard

În decembrie, maib și Mastercard te invită să îmbrățișezi feeria sărbătorilor și îți promit o lună de poveste, cu o mulțime de surprize, ca să te bucuri din plin ...